Este 6 óra után nem eszek semmit, az tényleg jó fogyókúra?
Mindenkitől azt hallom, hogy este 6 óra után ne egyél semmit, előtte akármit és az hatásos.
Egyik ismerősöm sikerrel járt ezzel.
De viszont olvastam hogy ez nem jó ezért és azért, mert hogy az embernek egész nap ennie kell.
Szóval hogy is van ez?
UI: Káros ez fejlődésben lévő embernek? vagy mindenkinek káros? vagy egyáltalán nem káros?
érdekes.. akik ilyet mondtak neked, hogy tudtak beszélni? azért a beszédhez kell némi intelligencia.
egyébként: egész nap mennyit eszel? többet mint amennyire szükséged van (hízol) vagy kevesebbet (és fogysz)? mert ennek van köze a témához, az hogy valaki fél napon át nem eszik (6-reggel 6-8 óráig még több is) és emiatt lassul az anyagcseréje, esetleg valamilyen fontos vegyületek nem úgy szintetizálódnak, ahogyan arra lehetőség lenne, ezek már az ő bajaik. viszont ha előtte 3 libát 2 macskát és egy lócombot megettek, akkor 6 előtt is túlteljesítették a legnagyobb zabagépeket is, nem valószínű hogy karcsúak lesznek..
én kettő óra után nem eszek semmit és nem fogyózok.
15/L
igen, és néhány évvel ezelőtt még a Jézuskát vártad Karácsonykor.
komoly témákban nem gyerekeknek kéne írniuk, mert ennyi eszük van. szüleidnek külön gratuláció, gyerek egészséges táplálása és felelősségtudat 1-es.
Én 10 körül szoktam lefeküdni, úgyhogy 7-fél8 után nem eszem, mert marhaságokat álmodok. Pedig nem szoktam nehéz ételeket enni: pici hús salival, 1 kefirrel. Ha valaki éjfélig fent van és 6 után már nem eszik, az nagyon éhes lesz reggelre, és egészben bekapja a hűtőt. Ha pedig tini vagy, különösen fontos, hogy egyél rendszeresen, inkább többször, de keveset, hogy ne álljon le az anyagcseréd. Neten vannak különböző kalkulátorok, hogy mennyi energiára lenne szükséged, számold ki, hogy egy nap mennyit eszel, és hogy mennyivel több, mint az ideális. Valamint tornázz sokat, vagy járj el kocogni/úszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!