Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt tönkölybúza...

Fogyókúra alatt tönkölybúza tészta vagy durum tészta? (Melyik az egészségesebb? )

Figyelt kérdés

A fogyókúra ideje alatt kismértékben melyiket kedvezőbb fogyasztani: tönkölybúzalisztből vagy durum lisztből készült tésztát, vagy milyen más lehetőség van?

Köszönöm.:)


2012. jan. 8. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezen a szinten teljesen mindegy, lévén hogy kerülni kellene a tésztát.
2012. jan. 8. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

mindenképpen muszáj sorrendet tenni a kettő között? csak azért, mert én "mindenre" szoktam tudni a választ, de ilyenekkel meg lehet fogni. "melyik a jobb, a fehér arany vagy a sárga arany?" hát basszus.. nem elég jó mindkettő?

ugyan így a tésztádra. ha teljes kiőrlésű, és nem okoz semmi panaszt nálad a búza glutén, akkor jó.

ha fehér lisztből van, akkor nagy inzulin választ fog kiváltani, ami a későbbi évekre és a hasnyálmirigyedre való tekintettel nem előnyös, ha pedig emésztési panaszt okoz a glutén (igazából az a meglepő ha nem okoz) akkor mindkettő jó lehet. szerintem. de majd megkérdezhetem egy tésztás szaktársamat ha ez nem elég.

2012. jan. 8. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Mind a két lisztfajta egyformán jó, HA nincsenek megfosztva az értékes dolgoktól.
2012. jan. 8. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!