Mivel helyettesíthetem a kenyeret és tészta féléket?
Semmivel. :S
Én régebben,vittem szenya helyett 2 pufi rizst benne sonkát. Azóta alig tudok rágondolni, bevizesedett a pufirizs, de még igy is az volt az egyik legkényelmesebb megoldás.
Az izét, meg a laktatóságát nem tudod pótolni, főleg nem olcsón. Még a zabpehelyre/zabkorpára esküszöm, drasztikus diétába szerintem belefér heti 1-szer, nagyon tápláló, rostos, laktató, finom. Egyébként ami olcsó és kényelmes gyümi, zöldség...
Persze azt tudod, hogy ez a diéta nem célravezető!?
YOYO lesz sajnos mindig az ilyenekől.:( Ha mozogsz heti3-szor 4-szer az már elég, hogy csinosan,feszesen tartsd magad, akármennyi felesleg van rajtad.
Azért sok sikert hozzá, én is mindig belekezdek ezekbe.:)
Egy kicsit átfogalmaznám az illetők tanácsát. Nem a kenyeret és a tésztaféléket kellne kiírtanod az életedből, hanem a finomlisztes és cukros dolgokat. A kettő nem ugyanaz...
A kenyérre (ha már igazi, jó és adalékmentes) és a tésztára csak annyi vonatkozik, hogy mértékkel fogyasszad. Hetente 1 alkalommal javasolnám a tésztát. A kenyérre ugyanez nem érvényes, de nem kell naponta 5 szeletet megenni... Az egészséges dolgok valóban nem a legolcsóbbak, de az egészségednél drágább dolog nem létezik. Szerintem.
Már évente cukormentesen étkezem,a családban cukorbeteg van és szolidaritásból mi is édesítő szerezünk már mindent(és olcsóbb is mint a cukor)
Köszönöm válaszaitokat,majd még lehet vitát nyitni a témából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!