Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok ezt a sógorotoknak?
Egymással szemben ültek a sógornõm és a férjem.
Hárman voltunk és arra lettem figyelmes, hogy a férjem átfogja a lábszáraival a sógornõm egyik lábszárát. Ugy tett a férjem, mintha nem történt volna semmi sem, a sógornõm óvatosan kihuzta a lábszárát és közben figyelte a férjemet.
En meglepõdtem és nem szóltam semmit sem. Mondtam otthon a férjemnek,hogy mit jelentsen ez és õ letagadta.Egy másik alkalommal is hasolnló történt, de ezt is letagadta.
A sógornõm és a férje már külön vannak, eléggé rossz házasságban éltek amugyis, de még nem váltak el.
Ami bánt, hogy a férjem,amit a szemeimmel láttam azt letagadja.
folyt.
annyira meglepõdök,hogy nem is tudok hirtelen reagálni.Amikor hazamentünk, akkor mondtam a férjemnek, az volt a válasza, hogy ez a nõ szörnyü.Szerintem a férjét is csalja, de a sógorom olyan kuka, mint én, hogy nem mond el semmit sem.
Véletlenül átment az elõzõ,ha rosszul irtam bocsi.
Nem nagyon hiszek a horoszkópokban, de pl. a férjem és a sógornõm rákjegyüek,a karakterük hasonlit egymásra, én és a sógorom bakjegyüek vagyunk.
Talán a mi sorsunk is az lesz, hogy külön válunk?
Ugyanabban a jegyekben születtek az õk gyerekei,mint a mi gyerekeink.
Nekem született elõször az elsõ gyermekem és nekik is az elsõ ugyanabban a hónapban, februárban.A 2._ik gyermekekkel is igy vagyunk novemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!