Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok ezt a sógorotoknak?
Egymással szemben ültek a sógornõm és a férjem.
Hárman voltunk és arra lettem figyelmes, hogy a férjem átfogja a lábszáraival a sógornõm egyik lábszárát. Ugy tett a férjem, mintha nem történt volna semmi sem, a sógornõm óvatosan kihuzta a lábszárát és közben figyelte a férjemet.
En meglepõdtem és nem szóltam semmit sem. Mondtam otthon a férjemnek,hogy mit jelentsen ez és õ letagadta.Egy másik alkalommal is hasolnló történt, de ezt is letagadta.
A sógornõm és a férje már külön vannak, eléggé rossz házasságban éltek amugyis, de még nem váltak el.
Ami bánt, hogy a férjem,amit a szemeimmel láttam azt letagadja.
Ha olyat tagad le, amit te a két szemeddel láttál, akkor egész egyszerűen hülyének néz téged, és a saját testvérét is. Ez egy jellemtelen alak. Gondolj csak bele, ha melletted ilyet tesz a testvére nőjével, akkor mit tehet nélküled idegen nőkkel!
Neked nem kell bizonygatnod semmit. Hagyd ott! Úgy is tudja majd, hogy miért teszed.
Én beszélnék a sógornőmmel, bár sanszos,hogy ő is tagadná...
Következő körben a sógorral...tud e róla vajon, stb...
A férfiak nagy része ilyen,tagad a végtelenségig...sajnos.
Már nem először fordul elő,írod.Én már akkor utánajártam volna a dolgoknak...
Hány évesek vagytok, gyerekek vannak e?
" a férjem,amit a szemeimmel láttam azt letagadja."
- hát szerintem itt a vége egy párkapcsolatnak.
Bocs, de szerintem KAMU!!
Ha hárman ültök az asztalnál és pl. étkeztek,
egyszerűen NEM LÁTHATOD, hogy mi folyik az asztal alatt, csak ha felemeled a terítőt és lehajolsz az asztal alá!!
Sorry!
Hát szerintem kezdj el komolyan gondolkodni azon, hogy mi folyik a hátad mögött. Vagy már sz**elnek, vagy nemsokára fognak, az tuti. Ne legyél ilyen kuka, ne hagyd hogy hülyére vegyenek.
A sógorodnak tök felesleges erről beszámolni, ő már otthagyta a csajt, a férjeddel viszont komolyan el kéne erről beszélgetni.
Köszönöm a válaszokat!
Igazatok van és nem kamu!
Nem ültünk asztalnál, hanem a füben és szemben ültek egymással.
Bocsánatot kért tõlem a férjem, de ez vajon elég nekem?A sógornõm nem valami szép(a férje helyes pasi), és többször észrevettem,hogy a férjemet, mintha csábitani szeretné.
Az a baj, hogy nem szeretném összeugratni a 2 testvért, azt hiszem lenyelem inkább.Tudomásom szerint még sohasem csalt meg a férjem.Egyszer egy alkalommal történt olyan is, hogy a sógoroméknál voltunk(azt hiszem a férje elment valamit venni)és a kezében egy diplomatatáskával jött be a nappaliba.Kinyitotta és tele volt kotonnal.Mosolyogtam egyet, és nem értettem,hogy ezt miért csinálta.Sajnos kuka vagyok, amikor valami történik, annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!