Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűrnétek ha ledisznózna a férjetek?
Akkor miért vagy vele? A házasságnak nem az az alapja, hogy szeretjük, tiszteljük és elfogadjuk a másikat?
Szeretsz szenvedni?
Ne, ne a gyerekekkel takarózz...
ugy kell neked.
En reszeg disznoval biztos nem zuhanyoznek.
Amugy, gondolj bele, mikor 25 kg-val nehezebb voltal, akkor mit gondolhatott, csak epp nem mondta.
Olcso kifogas, reszegen nem tudni mit mondanak. Na de mint irtad, jozanul is mondta. nem, nem turnem el, repulne.
egy azz, hogy részegen ne jöjjön haza, de mind1.
az, hogy ledisznóz, gratulálok neki, ezek szerint sokkal kövérebb voltál mikor összejöttetek (vagy szülés után ) és fogytál sokat! az, hogy ivott és azért mondta, hüle kifogás! van egy mondás: a részeg ember meg a gyerek őszinte!!!
13-as vagyok és nő!
a részeg ember hazudik?
ja akkor biztos azt akarta mondani: édesem, nagyon büszke vagyok rád, baromi csinos és dögös lettél és gyere csináljuk a zuhany állat te istennő?!
majd ha még párszor megaláz szóban, majd észheztérsz..ja nem akkor sem, mert a gyerekek, aztán szülsz még 1-2-t neki, hátha megváltozik!
Én ha kövér lennék, ha a másik részeg, ha józan SEMMILYEN esetben sem fogadom el, hogy ledisznóznak.
Nem vagyok senkinek a kapcája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!