Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjhez akarok menni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez akarok menni, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, van diplomám, sok helyen jártam már, van egy jó munkahelyem, barátok, viszonylag csinos is vagyok valamiért mégsem megy a magán élet 1-2 év és szakítás van valaki oldaláról! Elegem van ebből, férjet, gyereket családot szeretnék már:( Mit tegyek??? Hisz nem lehet egyik napról a másikra férjhez menni :(

2014. jún. 17. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
18%

Jo helyen kell keresni az ertekes ferfit.

Aki nem ingyen cseledet keres hanem feleseget es leendo anyat.

Aki nem evekig kihasznal es nem vesz el.

Ha egy kisebb egyhaz pl evangelista punkosd stb i tartozo fefit talalsz akkor biztos feleseget fog benned keresni es az udvarlas utan felesegul vesz csaladot alapit veled.

Aki az igazi ertekeidet nezi es tisztel mint not.

2014. jún. 17. 22:44
 52/69 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy miért rág be ennyire mindenki a diplomára? Akinek diplomája van, az már egyből beképzelt? Hasonló hasonlót vonz, ez az igazság. Meg hasonló hasonlóra vágyik. Mit olyan nehéz megérteni ezen?
2014. jún. 17. 23:04
 53/69 anonim ***** válasza:
20%
Lehet lepontozni, de nekem is alapfeltétel a diploma.
2014. jún. 17. 23:33
 54/69 anonim ***** válasza:
86%

Én azért nem értem, miért lehet fontos szempont a diploma, mert az nem mond el az emberről SEMMIT.

A diploma léte vagy nemléte nem befolyásolja, hogy az ember milyen. Unalmas, igényes, lusta, vicces, káromkodós, jó kedélyű... a lényeg nem derül ki. Olyan, mintha azt mondanám, az én férjemnek legyen erős járomcsontja: ebből csak az nem derül ki, ő milyen EMBER.

2014. jún. 17. 23:46
 55/69 anonim ***** válasza:

"Ha egy kisebb egyhaz pl evangelista punkosd stb i tartozo fefit talalsz akkor biztos feleseget fog benned keresni es az udvarlas utan felesegul vesz csaladot alapit veled.

Aki az igazi ertekeidet nezi es tisztel mint not."

Ez egy óriási tévedés. Az egyházakban általában nagyon kevés a férfi, ők pedig - főleg ilyen korban - már nagyon megnézik, hogy hívő lányt válasszanak feleségül maguknak.

2014. jún. 18. 08:23
 56/69 anonim ***** válasza:
18%

Termeszetessen a kerdezonek fel kell venni es gyakorolni a hitet.

Hissen egy kereszteny aki hitet gyakorolja es tiszteli a noket mint feleseg soha nem kockaztat ateista lannyal tul nagy lenje az erkolcsi es moral kulonbseg a kapcsolatban

2014. jún. 18. 08:42
 57/69 anonim ***** válasza:
46%

Termeszetessen a kerdezonek fel kell venni es gyakorolni a hitet.

Hissen egy kereszteny aki hitet gyakorolja es tiszteli a noket mint feleseg soha nem kockaztat ateista lannyal tul nagy lenje az erkolcsi es moral kulonbseg a kapcsolatban.

Ez is egy óriási tévedés. Keresztyén vagyok, és a gyülekezetekben, (az ismerős gyülekezetben is) 26-28 év környékén megszaporodnak a "keresztyén vagyok, nagyon komolyan is veszem, de az utóbbi 10 évben nem jártam templomba, de most vegyen valaki feleségül, mert hűséges fiút akarok" lányok

A keresztyén fiúk őszinte hitű lányt keresnek (gondolom a pünkik is), és szerintem elég jól szűrik az ilyeneket.

2014. jún. 18. 09:18
 58/69 anonim ***** válasza:
60%

Komolyan nem értem már ezt a diplomakivagyiságot?!

Egyre kevesebb a normális ember, viszont diplomásokkal már Dunát lehet rekeszteni árvíz idején.

Lassan már s z @ r n i is máshová járnak majd.

Majd mindenhol lesz egy női, egy férfi meg egy diplomás retyó!!

...meg majd külön "diplomás-temető" is...

...külön tenyésztett "diplomás-kukacokkal"!

2014. jún. 18. 09:36
 59/69 anonim ***** válasza:
88%

akkor ugye mind1, hogy filozófia vagy orvosi, csak diploma legyen ugye? azért az utóbbiban kicsivel több munka van. akinek csak a papír számít, az elég szűklátókörű.

diploma - check, nyelvvizsga - check, negatív aids teszt - check, oh igen bébi, tökéletes vagy, vegyél el!

hány olyan diplomást ismersz akivel 2 szót nem kehet komoly témáról beszélni? akinek csak megvan a papír, de a tudás mögötte nulla.

mit garantál egy diploma? semmit. nem feltétlen kapsz jobb melót, több fizut, jobb nőt/férfit. főleg ha csak ezt tudod felmutatni az életben, a kutyát nem érdekli, mikor az emberek 80%-nak van (valamilyen) diplomája. ez az érték csak? hogy segget 3-4-5+ évig és lett egy papírja róla?

az embert kéne nézni, mert lehet ott volt egy kevésbé tanult, de minden másban remek férfi, de te lenézted... sebaj kellenek az okoskodó vénlányok is a világnak!

2014. jún. 18. 11:54
 60/69 anonim ***** válasza:
26%

"Lehet lepontozni, de nekem is alapfeltétel a diploma."

Sőt!

Lehet lepontozni, nálam alapfeltétel (volt) a mérnök. :D Valahogy úgy alakult, hogy amelyik nem volt mérnök, azzal 1-2 hónapnál tovább nem jutottunk, de amelyik mérnök (tanonc) volt, azokkal nagyon jó kapcsolatom volt. :) Valószínűleg gondolkodásmód kérdése. :)

Azért múltidő, mert jelenleg nem keresgélek (tovább). ;)

2014. jún. 18. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!