Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez akarok menni, hogy csináljam?
"jobb ha tőlem tudod, hogy 35 felett a férfiaknak nem kellenek a nők komoly kapcsolat céljából. (21/F)"
Te aztán már csak tudod a 21 éveddel :D
Kérdező, 27 vagyok, ugyanígy vagyok, mint te, csak nem egy diplomám van. Vagyis nem ugyanígy, mert nekem voltak hosszabb kapcsolataim, de most egy éve már nincs. Az előző teljesen tönkretett minden téren.
Én feladtam. Nem akarok 35 éves értékesítőkkel összejönni, és nyilvánvalóan minden pasi fiatal nőt akar, amik mi már nem vagyunk, vagy aki nem, az meg nem felel meg, mert öreg. Sosem lesz többé párom és gyermekeim sem lesznek. Gondolkodom azon is, hogy hazaköltözzek a szüleimhez, feleslegesen élek külön tőlük.
Bárcsak mondta volna nekem valaki (bárki!) akár csak egyszer is, hogy menjek el mondjuk fodrásznak, mert azok nem agyalnak annyit, azoktól nem félnek a férfiak, vagy maradjak vidéken és szüljek 20 évesen. De sosem mondta senki, én meg mentem a saját fejem után: diplomák, munkahelyek, saját élet, öntudatosság. Bárcsak megint 18 lehetnék!:(
Nem akarom, hogy dögöljön meg a te tehened is, mert neked még összejöhet, csak azért írtam le, hogy tudd, hogy nem egy nő van így ezzel a világon!:)
És nem szégyen bevallani, hogy ezt elrontottad, és ez most nem jön össze. Nem mindenkinek lesz férje meg családja.
überbaromság, amit a kérdező akar... ezt nem lehet akarni, ez nem egy diploma, vagy egy új autó..
Előbb önmagad keresd meg!
13-as.
Mi baj az ertekesitokkel? Nem vagyok az csak erdekel a velemenyed.
Miert nem jo neked, nektek esetleg alacsonyabb vegzetsegu ferfi, miert olyan fontos a diploma, diplomak?
28 éves koromig volt 1!!! pár hétig tartó "kapcsolatom" 16 éves koromban. Ennyi. Szórakozni jártam + a munkám is olyan, hogy folyton társasági eseményekre jártam, millió heleyn megfordultam, aktív tárasági életet éltem, voltak barátok körülöttem, 2 diploma, munkahely, lakás... Mégis csak 28 évesen ismerkedtem meg valakivel. Akkor amikor azt mondtam: jól érzem én így is magam, élvezem, amit az élet nyújt.
Tudom, átérzem mit élsz át, de ha érződik rajtad a görcs, az elrettenti a férfiakat.
Kérdező én is ugyanígy vagyok és a 13-ast is nagyon meg tudom érteni.
Én is szeretnék már kisbabát, de nem látok sehol olyan férfit, aki hozzám hasonló lenne, akivel egy hullámhosszon lennénk. Sokan tényleg 35-40 éves korukig csak nőzni,szórakozni akarnak, hisz még mindig sármosak és feltudják szedni a kis 20éves kiscsajokat trófeának.
A régi csoporttársak,vagy közésulis ismerősök is úgy házasodtak meg, hogy hosszú sok éves kapcsolatuk volt már gimnáziumban,aztán férjhezmentek, babát szültek. Aki nem,az 20-22 évesen talált magának párt,vagy már a diplomaosztón megvolt a vőlegénye és most meg már babázik.
Kicsit úgy érzem, hogy ha a fősuli közben kimaradnak a komoly kapcsolatok,akkor már tényleg nehéz korban,szellemileg is hasonló férfit találni...
Én most a környezetváltozáson gondolkozom, hátha másutt már rámtalál valaki.
13.
Szerinted azért félnek tőled a férfiak, mert diplomád van? 27 évesen öreg vagy? Hát inkább a borzalmas negatív kisugárzásod miatt nem kellesz komolyan senkinek. Kérdező, semmiről nem vagy lekésve, ne görcsölj, szórakozz, ismerkedj. Sokan 30 felett találják meg az életük párját.
Éld az életed, használd ki a lehetőségeid, kapcsolódj ki sokat! Ne ezen görcsölj. Meglátod, ha elvonatkoztatsz ettől, az életedbe is beköszönt az igaz szerelem.
Ha 28 éves vagy akkor mi van? Nem jelent semmit, mert nem vagy öreg. A válaszok közt olvastam, hogy valaki írta, hogy 28 évesen már öreg az ember. Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam. Sokan, akik karban tartják magukat pl. sporttal és mondjuk 40 évesek, simán rámondanám, hogy akár 25 éves. De nem a külső a lényeg, hanem hogy te hogy éled meg a korod, hogyan éled az életed. Minél több jó dolgot engedsz be az életedbe, annál fiatalabbnak, "életfalónak" fogod érezni magad.
Értékeld AZT, amid van! A többi jön magától.
Az első ami feltűnt nekem, hogy a hölgy elsőként említi a diplomáját. Mintha diplomával könnyebb lenne férjhez menni.
Elárulom: a nősülni vágyó férfiakat legkevésbé sem érdekli, egy nőnek van -e diplomája vagy nincs. Nekik a fontos: jószívű, kedves, gyerekszerető legyen, gyakorlatias és HÁZIAS, meg tudja majd teremteni a meleg családi fészket, összefogni a családot.
Én 26 évesen ismertem meg a szakmunkás férjemet, 28 évesen férjhez mentem hozzá, 14 éve vagyunk együtt 2 gyerekünk van. Boldog vagyok, pedig "csak" érettségim van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!