Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjhez akarok menni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez akarok menni, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, van diplomám, sok helyen jártam már, van egy jó munkahelyem, barátok, viszonylag csinos is vagyok valamiért mégsem megy a magán élet 1-2 év és szakítás van valaki oldaláról! Elegem van ebből, férjet, gyereket családot szeretnék már:( Mit tegyek??? Hisz nem lehet egyik napról a másikra férjhez menni :(

2014. jún. 17. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Here i am. :) Nagyjából ezek a feltételek nálam is. 33/f
2014. jún. 18. 23:13
 62/69 anonim ***** válasza:
67%

Szánalmas hogy mit rúgoznak meg lepontoznak itt sokan a diploma említése miatt.

Egyetemet végeztem, akkor amikor még nem sokan. Évekig voltam olyan nővel, akinek csak kétéves szakiskolája volt, és mégis nagyon jól összeillettünk. Ma is jól érzem magam olyan nők társaságában is, akiknek maximum érettségijük van vagy az se.

DE! A tapasztalat mégis az, hogy a diplomások között sokkal gyakrabban érzem azt, hogy igen, vele hosszú távon is jól kijönnék.

Ráadásul én férfi vagyok, és ugye nekem elvileg fontosabb hogy jól nézzen ki egy nő, minthogy milyen okos :) Mégis ez van.

2014. jún. 19. 00:14
 63/69 anonim ***** válasza:
50-es véleménye tetszik. Ha kimondottan ismerkedés céljából találkozok valakivel, akkor éppenhogy örülök neki ha világosan megmondja mit szeretne. Ha ki akarja magát próbálni még sok emberrel, nyugodtan mondja azt, ha családot akar, akkor meg azt. Majd kiderül hogy egyezik-e a célunk, nem futunk felesleges köröket. F
2014. jún. 19. 00:22
 64/69 anonim ***** válasza:

62.

Mikor végezted azt az egyetemet?

Édesanyám a '60-as években végzett az ELTE-n, pedig egy szabolcsi kis faluból jött fel és iskola mellett dolgozott. Azért régen is sokan jártak egyetemre.

2014. jún. 19. 10:45
 65/69 anonim ***** válasza:
62: 90-ben kezdtem. Sok ember járt, igen, de az a sok akkor annyit jelentett, hogy a népesség 10%-ának volt főiskolai vagy egyetemi végzettsége. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy akkor eleve nem is létezett olyan főiskola, nemhogy egyetem, ahol csak úgy osztogatták a papírt. Merthogy többen erre hivatkoztak a válaszaikban.
2014. jún. 19. 11:59
 66/69 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy valakinek van-e diplomája van nincs, ritkán derül ki, ha leülsz vele és beszélgetsz. Ez ilyen szűrő. Ha azt mondom, van diplomám, és elkezdek beszélni okosságokat, akkor okosnak hisznek, ha azt mondom nincs, és ugyanazokat mondom, okoskodónak hisznek.

Ez olyan, mint a placebo hatás. Ha ezentúl soha senki nem árulhatná el, hogy van-e diplomája vagy nincs, az embert kellene figyelni, kíváncsi vagyok, hány boldog párkapcsolat születne.

2014. jún. 19. 14:33
 67/69 anonim ***** válasza:
53%
Nem olvastam el minden választ, arra a hozzászólásra reagálnék, amiben egy 27 éves "kiöregedett" diplomás hölgy kesereg. Senki nem mondja, hogy totál le kell adni az elvárásokból és férjhez kell menni, az első pasihoz aki ránk mosolyog, nem baj, ha egy agresszív részeges alak, de az, hogy görcsösen ragaszkodik, a diplomához, meg a teljes tökéletességhez, az túlzás. Ilyen feszült és besavanyodott hozzáállással senki ne csodálkozzon, ha vénségére maximum a "Büszkeség" meg a "Tartás" nyitja rá az ajtót.
2014. jún. 19. 16:28
 68/69 Júlia888 válasza:
100%
Nem tudom hogy lehetne csinälni. 48 éves vagyok és sose kérte meg senki kezem. Szeretet adtam megértést ésszabad teret. 15 éve egyedől vagyok. Még egy randi meghívást sem kapok. Másonka családja van egyőtt élnek és boldogok .ítervezgetnek. Nekem senki sem jutott.
2018. jún. 3. 09:28
 69/69 anonim ***** válasza:
68: írj ki saját kérést.
2018. jún. 3. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!