Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akiknek a férje/párja minimálisat vagy egyáltalán semmit sem vállal a háztartási feladatok közül, hogy bírjátok?
A lakótársam egy fiú, én lány vagyok. Havi egyszer ő mosogat, és kb. istenként kell érte tisztelni. (amúgy tök cuki emiatt.:D) De sosem takarít, tényleg soha, mosni eszébe sem jut. Ki tud teregetni, ha megkérem, de baromi csúnyán. Nagyon félek, hogy ilyen párt fogok csak találni, aki majd néha "segít" (??) a házimunkában, ha szerencsés vagyok.
Ha azt akarom, hogy tiszta legyen a lakás, én veszem kezembe a dolgokat. Pl. szemetet csak akkor viszi le, ha előkészítem, amúgy én vinném le. Főzni csak hétvégén szoktunk, akkor közösen bohóckodunk valamit a konyhában.:)
És eszembe jutott az itt levő rengeteg kérdés, amiben ez és még ezernyi dolog a nők "feladata". Gondoltam, rákérdezek, hogy bírjátok? Pl. lelkileg: "miért nekem kell ezt csinálni?", "azért, mert nő vagyok?" és fizikailag is hogy bírjátok, pl. a kádsikálást, stb-t?
27 L, 25 F
tudod hogy van ez.. A ferfi haza viszi a penzt a no meg otthon dolgozik ( elvileg... ) am hogy lehet birni?
Naponta porszivozas felmosas mosogatas,mosas,
heti 1x nagy takaritas ( por torles,stb) kb igy es akkor nem faradsz el annyira.. Es hogy miert a nok csinaljak? ehhez vannak szokva,de ha egyedul vannak akkor megtudjak csinalni
De nálunk mindketten ugyanannyit dolgozunk és ugyanannyi pénzt hozunk "haza":)
Bocsánat, úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy egyenrangú házasságokban/kapcsolatokban hogy van ez!
De akkor mostantól arra vonatkozik, ha mindketten dolgoznak, senki sem "otthon dolgozik":D
Ha a pasi hozza haza a pénzt, te meg egy napot sem dolgozol, akkor ok.
Ha meg te is és a párod is dolgozik napi minimum 8-8 órát, és te ezt hagyod...........
Akkor ne csodálkozz, hogy a nőket semmibe veszik.
Ilyenek miatt mint aki te vagy. Már bocsánat.
De mi a megoldás? Legyen mocsok, és hátha majd ő megcsinálja? és ha nem, akkor elúszunk a mocsokban?
az utolsónak köszönöm, hogy ennyire frusztrált, ma már a neten is vannak olyan filmek, amik segítenek ennek kezelésében, ha az ember 16 éves fiú:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!