Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mit tennétek, ha arra érnétek haza, hogy a férjetek a közös ágyatokban csal meg titeket?
Őszintén meglepődnék, mert sosem volt gond a potenciáját illetően.. viszont ha meleg lenne, akkor valószínű ritkán szexelnénk... heti 5-8 alkalom pedig minden csak nem ritka...szerintem...
Emellett pedig beadnám a válópert mert megcsalt (az lényegtelen hogy férfival vagy nővel), és lecserélném az ágyat.
Valamint kapna két pofont amiért évekig azt hazudta hogy szeret engem...miközben inkább a pasikat szereti...
számomra nem lenne másabb, mintha nő feküdne ott, mindenképpen csalódnék, hogy abban a pillanatban megundorodnék tőle (főként azért, hogy indiszkréten, a saját ágyunkban lenne, mással, nem mert meleg...)
és tuti, hogy olyan ronda szavakkal illetném, hogy egy kocsis is elpirulna a hallatán...
a nagy káromkodás után elviharoznék, lehet hetekre elmenekülnék valahová, hogy ne kelljen látnom az undorító férgit...
Elengedném. Senki nem tudja, mennyi látens homoszexuális van a világban, ha valamelyik is felvállalja magát és nem él tovább elnyomásban, az dicsérendő szerintem, persze, nem a megcsalás ennek a normális módja. Szóval hagynám, hogy menjen és élje az életét, és én is élném a sajátomat, ki-ki a maga módján pedig feldolgozná, ami történt.
Lehet finnyogni a válaszomra, nem zavar, ha nem tetszik. De gondoljatok bele, ha egy házas férfi férfival csalja a nejét, az valószínűleg világéletében meleg volt, ennek ellenére nem merte vállalni és meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak (megnősül, családot alapít). Az elnyomott én pedig rengeteg bajt okoz mind mentálisan, mind fizikailag, és kinek jó, ha továbbra is hazudik magának és a külvilágnak is?
A megcsalás a fent leírt esetben pedig egy módja az elnyomás alól való kitörésnek, ez nem azt jelenti, hogy megbocsátható, de ha valaki akarja, az okokat meg tudja érteni.
Egy másik pasival? :D
Sokkolna a dolog, az biztos. Nem tudnám eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. :D
Emiatt azonban nem hiszem, hogy válnék...
Mindkettőt kirángatnám az ágyból, kizavarnám az utcára, utánuk hajítanám a cuccaikat, és menjenek, amerre látnak.
Miért nem mondta el az igazat, hogy meleg/szeretné kipróbálni, milyen egy csapattárssal? És mit titkolhat még? Mire alapult eddig a házasságunk, ha nem az őszinteségre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!