Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szóltok ha később mentek haza?
Huha, ha 12 kor írtad volna ki a kérdést azt mondanám túlzás.
De ez így tényleg nagyon kemény.
Remélem hazaért azóta és minden rendben vele.
Szerintem 12 előtt végeztek a filmmel és beültek valahová
és nem akart felébreszteni azért nem írt smst.
Az hogy a telefont nem veszi fel elég gáz, de remélhetőleg csak zajos helyen van és nem hallja.
Én már megőrültem volna az idegességtől. Akár páromról, akár másról lenne szó, ha valaki szó nélkül eltűnik órákra, és a telefonra se reagál, attól falnak tudnék menni. De mivel együtt éltek, ezért alap lenne, hogy legalább ír egy sms-t, hogy "ne haragudj drágám, lejöttünk egy sörre az öcsémmel, fél óra múlva otthon vagyok, de ha mégsem, akkor olvasd el ezt az üzenetet még egyszer" vagy akármi...
A tesója számát nem tudod véletlenül? Vagy valami havert, aki tudhatja, merre vannak?
Am én arra gondolnék, hogy vagy 1) meghaltak vagy 2) épp megcsal vagy 3) annyira berúgtak, hogy egy árokban alszanak már, vagy 4) csak simán lesz*rja, hogy aggódsz érte, és bulizik valahol.
Abszolut megértem.
Próbálj megnyugodni.
Bajuk tuti nem esett, mert akkor már valószínűleg értesítettek volna.
Valahol discoznak inkább és üvölt a zene.
Amint valamelyikük előveszi a telefonját haza fognak indulni.
Hány nem fogadott hívást fog találni?
Akkor még türelmes is voltál.
Én tuti már fél 1 felé kész lettem volna, hogy hol van már.
:(
Ha csak moziról volt szó, nem reggelig tartó kimaradásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!