Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szóltok ha később mentek haza?
Ha azt mondom a páromnak vagy a szüleimnek hogy kb 2-3 órát leszek kint akkor értelemszerűen hazaszólok hogy ne aggódjanak csak kések egy picit, ebből nem is szokott gond lenni igazából, szüleimnek is csak azért szólok hogy ne aggódjanak feleslegesen.
Ha esetleg később esnék be vagy másnap reggel akkor természetesen hazaszólok hogy ne ijedjenek meg.
Ha a telefont egy időre némára teszem vagy olyan helyen vagyok ahol nem hallom meg várhatóan azt is közlöm hogy ha nem veszem fel ne aggódjanak rögtön a legrosszabbra.
Ha meg kések mindig odacsörgök hogy mi a helyzet.
Szüleimnek is csak azért mert velük élek még sajna és igaz hogy picit parásak de a testvéreim közül is bennem bíznak meg a legjobban szóval akkor se lenne baj ha szó nélkül kések de én jobb szeretek biztosra menni. A barátnőm meg nem az a bulizós lány, ritkán jár el neki az a világa, és én elfogadom, ha úgy van értelemszerűen neki is szólok hogy ne aggódjon miattam. Ő is tudja hogy megbízható vagyok és csak akkor lehet baj ha másnap reggel sem vagyok otthon és z nem lett megbeszélve előre.
Én azért erre odafigyelek hogy ha megyek valahováés várhatóan kések akkor hazajelzek hogy éleben vagyok még, főleg ha némára tettem a telefont.
Természetesen szólok, hiszen felnőtt ember vagyok. Nem szórakozom senki idegeivel.
A férjed viszont igen.
Nézd, ez a helyzet több okra is visszavezethető. Pl.
1. a férjed túlzottan szoros pórázon tartod, és most beelegelt;
2. nagyon erősen rá vagy tekeredve a gyerekeidre és a férjed úgy érzi, hogy nagyon elhanyagolod, ezért most verseng velük anyuka (= te) szeretetéért: aggódsz-e érte, félted-e, értsd: szereted-e. Ez nagyon gyerekes viselkedés és általában nem jó jel egy felnőtt ember esetében.
3. Alapból szethenyeg, önző és infantilis ember, aki nem veszi fel a felnőtt ember felelősségét, aki folyton azon pampog, hogy "neki nem lehet ám csak úgy parancsolni...ő azt tesz, amit akar...ő szabad ember..." stb.
Plusz egy: rajtuk kívül álló ok: baleset, halál.
Ha hazaér egészben, rendezd le vele a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!