Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Londonban elunk, mar fel eve, tobbszor is voltunk kint, pl tavaly is de a ferjem tavaly sem akart dolgozni menni, ha el is ment otthagyta 2 het mulva a munkahelyet, igy nem volt penzunk es haza kellett menni. Mit tegyek? Tovabbi lent.
NA én sosem értettem, hogy miért vannak olyan buta nők akik eltartják a férfit. A párod lusta, nem akar dolgozni, és sokáig nem csinálhatja, hogy így változtatja a munkahelyét, mert egyre kevesebben fogják értékelni hogy mindenhonnan kilép.
A párod persze, hogy jószívű, végül is eltartod.
Hihetetlen, hogy te ilyen link alaknak akarsz gyereket szülni. Mégis hova? Ahol nyolcadmagaddal élsz?? És ki fog akkor dolgozni? Mert a párod tuti nem.
Egy munkakerülő, dolgozni nem akaró, feleségén élősködő "férfi" bőven eleget tett azért, hogy otthagyják.
A gyereket ne szülj egy ilyen kapcsolatba.
Most mégis mit milyen tanácsot adjunk, ha otthagyni nem akarod?
Szedd össze magad, hogy életed hátralévő részében napi 12 órákat fogsz dolgozni, hogy őt is eltartasd. Gyereket így mégis hogyan akartok?
Én is azt mondom, egyetértek az előttem szólókkal. MÉG ne vállaljatok közös gyereket, így nem szerencsés.
Amúgy meg lehet, hogy tényleg baja lehet a munkáltatókkal.. én pld. szülés előtt két helyen dolgoztam 7-7 évig mindkét helyen, és gyes közben felszámolták a m.helyemet, és már a 4. helyen vagyok, tiszta idióta főnököket fogtam ki eddig mindig.. :( Igaz, nem mondok fel soha, amig nincs másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!