Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikykeeehh kérdése:
Londonban elunk, mar fel eve, tobbszor is voltunk kint, pl tavaly is de a ferjem tavaly sem akart dolgozni menni, ha el is ment otthagyta 2 het mulva a munkahelyet, igy nem volt penzunk es haza kellett menni. Mit tegyek? Tovabbi lent.
Figyelt kérdés
Most ugyan ez a helyzet!! Iden en jottem ki 1 honappal elobb aztan jott a ferjem is, en allando jelleggel dolgozok, van munkam (babysittelek) eleg jol keresek vele, de a ferjem mar a 4. Munkahelyet hagyta ott, mert allitolag nem birta a fonoket, sem azokat akikkel egyutt dolgozott.. Olvastam itt sokat, hogy ez miatt nem erdemes elhagyni azt akit szeretsz, neha en is igy gondolom, de aztan olyan feszult leszek, mint meg soha.. Kitor belolem, foleg mikor egyhuzamban 12 orakat dolgozok es cak azt latom, hogy o otthon sorozget es laptopozik... Idegesiiit!!! Kisbabat tervezunk, de meg nem jott ossze. Egyebkent joszivu ember mindig vesz nekem pl valami kis aprosagot mikor penze van stb. Haza nem mehetunk egyeb okokbol.... Most egy 8 szobas lakasban lakunm 9en , koztuk az edesanyam is. A masik problemam hogy a ferjem nem tudja elviselni, a batyjamat, allandoan lehordja stb.. Sosem voltak jo viszonyban de most a batyjam is jon ki marcius elejen es itt fog lakni elunk, mit tegyek , hogy jobb legyen? Munka teren is, es, hogy a ferjem ne veszekedjen majd mindig a testveremmel. Nagyon szeetjuk egymat egyebkent a parommal, neha veszekszunk de altalaban mindig a munka miatt van, de amugy meg tisztessegesnek mondhatom, mert ha dolgozik, a keresetet egy fillerig lerakja nekem! A masik, hogy ritkan szokott marihuanat szivni, vagy nem is olyan ritkan valtozo... Hti 2-3 alkalom.. Ez is zavar... Mert minden ilyen esetnel kitor belolem az idegesseg, hogy otthagyom inkabb en is a munkahelyem es meglatjuk mi lesz... Sokszor ugy erzem, hogy csak en teszek ebbe a kapcsolatba, elhagyni nem akarom amint mar mondtam, csak tanacsokat szeretnek! Koszonom.#marijuana #Nem dolgozik a ferjem
2014. febr. 12. 00:16
21/31 Joszef válasza:
Meg ha igaz is lenne, meg mindig jobb mint a verfertozes!!!! ;))
22/31 A kérdező kommentje:
Ezt magadnak mondd dragam!! :) te eltel folyamatos szexualis eletet a 16 eves hugoddal...
2014. febr. 12. 16:01
23/31 A kérdező kommentje:
Meg mikor mentem hozzatok allandoan a hugod szobajaba voltal, es egyszer mikor meghsllottam h nyog a szobabol inkabb be se mentem.... na akkor mirol is beszelunk?!
2014. febr. 12. 16:03
24/31 anonim válasza:
Pontosan ezért kéne elválnotok '-_-
25/31 A kérdező kommentje:
Anyukad is teljesen meg volt erted bolondulva mikor meg 15 evesen o akart teged furdetni.. azt konyorogtel neki, hogy ne mert te tudsz egyedul... na most johet a tamadas..
2014. febr. 12. 16:04
26/31 Joszef válasza:
Igen! XD Jobb sztorit nem adott ki az agyad latom baby...
Csak az a helyzet hogy amit a battyaddal kapcsolatban irtam az igaz, sot emlekszel gondolom mikor reszegen eljott apad hozzank es a seggedet simogatta, ahol persze te voltal eltartva, sokszor moeg takaritani sem tudtal inkabb fekudtel a rendetlensegbe delutan 4ig. Mindenki dolgozott te meg csak vasaroltal meg aludtal nappal este meg mikor haza ertem a munkabol a hireket sem tudtam megnezni nyugodtan mert te az idiota sorozataidat nezted.
Az sem masodlagos hogy nem hogy verfertozott vagy hanem meg a lanyokhoz is vonzodsz..... 15eves voltal amikor osszejottunk, de te akkor mar reges reg nem voltal szuz!!!
27/31 anonim válasza:
és te akarsz gyereket kérdező?? te ugyanolyan siralmasan primitív lehetsz mint a férjed. A zsák megtalálta a foltját.
28/31 anonim válasza:
Mindegy mit tesztek, csak haza ne gyertek! Jobb nektek ott jó messze, Londonban együtt. (Meg nekünk itthon maradtaknak is)
29/31 anonim válasza:
Könyörgöm maradjatok Londonban.. felőlem még gyereket is csinálhattok (bár iszonyúan sajnálom szerencsétlent előre, hogy ilyen primitív szülei lesznek), csak haza ne gyertek!
30/31 A kérdező kommentje:
:D na es mivan ha hazamegyunk? Nem hiszem h barmelyikotonkkel is szembe mennenk az utcan.. hal istennek;)
2014. febr. 15. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!