Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Londonban elunk, mar fel eve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikykeeehh kérdése:

Londonban elunk, mar fel eve, tobbszor is voltunk kint, pl tavaly is de a ferjem tavaly sem akart dolgozni menni, ha el is ment otthagyta 2 het mulva a munkahelyet, igy nem volt penzunk es haza kellett menni. Mit tegyek? Tovabbi lent.

Figyelt kérdés
Most ugyan ez a helyzet!! Iden en jottem ki 1 honappal elobb aztan jott a ferjem is, en allando jelleggel dolgozok, van munkam (babysittelek) eleg jol keresek vele, de a ferjem mar a 4. Munkahelyet hagyta ott, mert allitolag nem birta a fonoket, sem azokat akikkel egyutt dolgozott.. Olvastam itt sokat, hogy ez miatt nem erdemes elhagyni azt akit szeretsz, neha en is igy gondolom, de aztan olyan feszult leszek, mint meg soha.. Kitor belolem, foleg mikor egyhuzamban 12 orakat dolgozok es cak azt latom, hogy o otthon sorozget es laptopozik... Idegesiiit!!! Kisbabat tervezunk, de meg nem jott ossze. Egyebkent joszivu ember mindig vesz nekem pl valami kis aprosagot mikor penze van stb. Haza nem mehetunk egyeb okokbol.... Most egy 8 szobas lakasban lakunm 9en , koztuk az edesanyam is. A masik problemam hogy a ferjem nem tudja elviselni, a batyjamat, allandoan lehordja stb.. Sosem voltak jo viszonyban de most a batyjam is jon ki marcius elejen es itt fog lakni elunk, mit tegyek , hogy jobb legyen? Munka teren is, es, hogy a ferjem ne veszekedjen majd mindig a testveremmel. Nagyon szeetjuk egymat egyebkent a parommal, neha veszekszunk de altalaban mindig a munka miatt van, de amugy meg tisztessegesnek mondhatom, mert ha dolgozik, a keresetet egy fillerig lerakja nekem! A masik, hogy ritkan szokott marihuanat szivni, vagy nem is olyan ritkan valtozo... Hti 2-3 alkalom.. Ez is zavar... Mert minden ilyen esetnel kitor belolem az idegesseg, hogy otthagyom inkabb en is a munkahelyem es meglatjuk mi lesz... Sokszor ugy erzem, hogy csak en teszek ebbe a kapcsolatba, elhagyni nem akarom amint mar mondtam, csak tanacsokat szeretnek! Koszonom.

#marijuana #Nem dolgozik a ferjem
2014. febr. 12. 00:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem kell elválni, de rugdosd már el normálisan dolgozni, meg rehabra, hogy ne szívjon. De mégis hogy gondoltad, hogy szülsz ennek az embernek egy gyereket? Ki fogja a gyereket ellátni, ki fog dolgozni? Ezeken gondolkozz már el egy kicsit.
2014. febr. 12. 15:15
 12/31 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj de tényleg hülye vagy ha vele vagy. Akkor maradj vele dolgozz továbbra is, megváltozni úgyse fog, ha nem akarod elhagyni akkor ne hagyd, és puff. Legyél csak egy függő emberrel aki már most semmit se csinál, és tékozold el a fiatalságodat. Jó életcél...

De senki semmi mást nem fog írni, mert megpróbáltad, de ő nem változtat semmin, én meg kötve hiszem hogy ennyi munkahelyet otthagy csak ezért mert a főnök/kollégák.. ugyanmár.. nem talán inkább mert büdös a munka neki? Beszéltél vele, nem történt semmi változás, de azért otthagyni nem akarod. Pedig kéne ultimátum.

2014. febr. 12. 15:16
 13/31 anonim ***** válasza:

Milyen választ vársz??

Leírod feketén fehéren hogy a férjed drogozik, egy lusta disznó, esze ágában sincs dolgoznia, te meg robotolsz 12 órákat mert jaj, akkor miből élnétek. Egy link alak a férjed, és még a bátyáddal sem jön ki, nyilván mert ő pontosan látja mi a helyzet. Látja, hogy a férjed bár nem futtat téged de úgy viselkedik mint egy strici.

Ha neked ez így jó, akkor miért panaszkodsz??? Akkor miért nem vagy boldog, hogy eltarthatod??

Akkor pici szádat befogod, mosolyogva mész dolgozni 12-16 órákat is ha kell, hazafelé jövet néha vegyél füves cigit neki, hogy jó kedve legyen, és legyél elégedett, hogy megint a te pénzedből, te fizetésedből játssza a nagy urat. Ha majd sikerül és teherbe esel (bár annyi eszetek lehetne, hogy tudjátok, azért nem sikerül a teherbe esés, mert a füves cigi is eléggé gyengíti és csökkenti a spermák számát, életképességét) akkor legyél még boldogabb, és dolgozz még többet terhesen. Angliában nem olcsó a baba ellátása, főleg ha bölcsibe majd oviba is fog járni.

Miért panaszkodsz ha neked ez a tökéletes élet???

2014. febr. 12. 15:19
 14/31 A kérdező kommentje:
Lehet h igazatok van.... de elkoltozni se akar innen, pedig en mar azt se egyszer mondtam neki.. de mivel nincs penze, igy nem tud menni azt mondja
2014. febr. 12. 15:29
 15/31 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk arrol nem is beszelve, h teljesen bolond reggeben meg a motorbol is a benzint szipuszta..... nem tudom mar en sem hova tenni ezt az embert.
2014. febr. 12. 15:40
 16/31 A kérdező kommentje:
Es ha elmondom neki azokat a dolgokat akk mindig tamad... hulyesegeket mondd stb... lehet h tenyleg valnom kene, lehord mindennek allandoan...
2014. febr. 12. 15:41
 17/31 Joszef válasza:
Igen! De azt a draga kis felesegem elfelejtette leirni, hogy 2013.03.22.-en hazasodtunk ossze de mar 3het mulva egy masik pasival baszatta magat. Meg a 3 ev alatt amiota megismertem kb 10pasival csalt meg, amikor kijott Londonba akkor is nem azert jott ki elore hogy azzal valamilyen szinten elosegitse azt hogy boldoguljunk hanem mert megunta az otthoni pasikat. A battyat azert utalom mert ismerem gyerek korom ota es semmi jot nem tudok ra mondani, maximum annyit hogy megdugta az osszes tyukot a kornyeken, illetve malacokat es kecskeket, es nagyon sanszos az hogy amikor a battyara es az edesanyja pasijara lett bizva 11evesen es az anyja Amerikaban dolgozott tobb evet es evente max 2x latogatott haza, a battya vele is kikezdett, es erre o is hajlott. Bar ezt egyszer mar bevallotta mikor lelkileg maga alatt volt a felesegem. Az apja nem foglalkozott vele mert neki a tablettas bor mindig is fontosabb volt. Egyebkent megsugom hogy a mai napig anyosom tartja el aposomat bar nincsenek egyutt, mert eladna a hazat a sajat feje folul, meg persze neki kb 5eve nincs mar munkaja sem szakmaja, de egyre buszke lehet, a videokra amik reszegen keszultek rola es amiket a "baratai" toltottek fel a legnagyobb video megoszto portalra. A battya extasyval es mas egyeb kabitoszerekkel uzletel/t/, bar en is termesztettem otthon kannabiszt sajat fogyasztasra de nem arultam azt penzert senkinek!!! Ma mar nem szivok cannabist, de szivok herbal fustolot amit legalisan szerzek be a Tower Head Shop nevezetu boltban itt Londonban. LEGALIS! Jelenleg 5napja nincs munkam de hivogatom oket es hirdetem magam, meg jo hogy ez London es itt nem kell haboruba menni azert hogy munkat talaljon az ember, egyedbkent komuves a szakmam, es van sejtesem az epitoiparhoz.
2014. febr. 12. 15:41
 18/31 A kérdező kommentje:
Latjatok errol beszeltem, mar tamad... mikor a huga babynek hibja meg ilyenek.. es meg neki all feljebb .. mikor annyira nem kepes hogy egyszer az eletben 2 hetnel tovabb maradjon egy munkahelyen... az beszel akinek a pezsgos uveget dugtak a fenekebe meg engedte h lekakiljak!!! Es szo szerint... ja meg a tampont is siman beledughattama fenekebe mert o ezt viccesnek talalta.. szoval na... :)))) meg olyanokat csinal h bepucsiiit es azt mondja h ohhhh szexelj meeeeg... :D meg lobalja a kis farkat es azt mondja h good by horses... szoval beteg!!!!
2014. febr. 12. 15:48
 19/31 Joszef válasza:
Az beszel aki azt szereti ha lehugyozom, meg aki a wc helyett a furdokadba vizel... XDDD
2014. febr. 12. 15:52
 20/31 A kérdező kommentje:
Szerintem osszekeversz magaddal pezsgos feneku. Es eszkuszommeg elvezte is mikor behatolt a kis popsijaba. Meg mu branart akart vetettni velem h en azzal csinaljam meg ot.... es amikor azt mondtam h nem akkor vette elo az uveget.. en meg mondom ugy kell neked durr bedugtam
2014. febr. 12. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!