Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem, hogyan tovább?
Én nem tudom te milyen ember vagy, de azt elmondhatom, hogy ÉN hogy járnék el hasonló helyzetben.
Én alapvetően úgy gondolom, hogy a párkapcsolat és a házasság egy egység mint gazdasági, mint baráti... egy csapat vagytok. Olyan nincs hogy te vagy ő olyan van, hogy TI. Egy házasság csak akkor működik jól ha nem kell semmit szégyellni és titkolni a másik elől.
Amikor te félreléptél akkor már eldöntet hogy milyen jövőt szánsz magadnak. Én felnőtt ember vagyok, és így felelősséggel tartozom magamért és a párkapcsolatomért is. Amikor félreléptem vállaltam ennek a következményeit. Biztos, hogy nem leszek büszke magamra, sőt megvetném magamat, de a páromnak tartozom annyival, hogy tudja hányadán állunk. Az pedig már rá van bízva, hogy ő így is kiáll mellettem és akkor beigazolódik megint, hogy ő emberileg magasan jobb nálam, vagy inkább keres egy nálam megbízhatóbbat, de ez is érthető.
Az alkohol mint körülmény... nem számít. Nem lehet vele takarózni, mert az egy színjózan döntés, hogy te mérlegeled, mennyi alkoholt bírsz és betartod-e a határt.
Ha szeretném, hogy kapcsolatunk továbbra is őszinte és tiszta maradjon, és ami a legfontosabb, hogy én felvállalom, hogy felnőtt ember vagyok aki felelősséget vállal a tetteiért... akkor elmondanám neki. Mert ez egy olyan dolog, ami rá is tartozik.
26/N
Még h a férfiak rájönnek, hahahaha :D
Éld tovább az életed,úgyse ismerted a pasit neki is kaland volt.
14-es.
Igen, a férfiak rájönnek,méghozzá elég hamar.
Legalább is a valamit érő férfiak.
16:41
"Még h a férfiak rájönnek, hahahaha :D "
Sajnos itt a gyíkon is mindig bebizonyosodik, hogy mennyi r i b a n c van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!