Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nem bírom tovább nélküle! Mit...

Nem bírom tovább nélküle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom Január óta él kint Amerikában az apjával,nagyon hiányzik,azóta csak interneten beszélünk és már nem bírom, azt mondták ahogy telik az idő egyre jobb lesz, de nem az,nem akarom neki mondani mennyire szenvedek mert ez egy jó lehetőség neki,hisz a lehetőségek országában van. :)

Van 2 kisebb gyerekem is és a munka után rögtön velük vagyok,hogy elterelje a gondolataimat,de egész nap a nagylányomra gondolok.Nem is anya-lánya kapcsolat volt köztünk hanem barátnők voltunk :(

Elmondjam neki mit érzek?

2013. ápr. 27. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

" Elmondjam neki mit érzek? "

-én nem keverném össze ezzel a lányom lelkét,

2013. ápr. 27. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is ezért nem szóltam neki eddig,csak ez már kihat a munkámra is és mindenre,és őt sem látom már olyan boldognak mint az elején.Nagyon szerette volna ha mi is kimegyünk,de ugye ez nem ilyen egyszerű :( Próbál mosolyogni mikor beszélünk de a végén már mindig tiszta könny a kis szeme.
2013. ápr. 27. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves a lányod? Mert ha elmúlt már 20, akkor szerintem el kell tudni engedni. Nem szabad egy szülőnek magához kötnie, mert az beteges egy kicsit.
2013. ápr. 27. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik az, hogy picit el kell engedned a lányod. Te is mondtad, hogy jó lehetőség ez neki, és még biztonságban is tudhatod. Mikor "életed adsz" valakinek, azt értsd szó szerint. Nem tudom hány éves, de ha nem érzi jól magát, haza fog menni. A másik az, hogy nyilván ugyanezt érzi, ill. biztos, hogy tudja mit érzel, ne fájdítsd ezzel az ő szívét is! Én idősebb vagyok, de külföldön élek, távol a családtól, pici babával. A szeretet és ragaszkodás nem fog elmúlni köztetek, ne aggódj!
2013. ápr. 27. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Mit érnél el vele, ha elmondod neki? Bűntudatot keltenél benne...

Hagyd őt élni, ezzel teszel jót neki.

2013. ápr. 27. 10:38
 6/9 A kérdező kommentje:
13 éves.
2013. ápr. 27. 10:50
 7/9 dani900 ***** válasza:
0%

Én elmondanám.

De elsősorban magaddal kéne "leülni, és beszélgetni őszintén", hogy feltárd a hibáidat, és tudj azokon változtatni.

A hazudozást a gyerek úgyis észreveszi, hidd el, már érzi, hogy valami nincs veled rendben, csak nem tudja, hogy pontosan mi.

Kérdezd meg, hogy hogy lát téged, mióta tudja, hogy nem vagy boldog.

2013. ápr. 27. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem túl nagy teher ez egy ennyi idős gyereknek, ráadásul ő nem tehet semmit ebben a helyzetben, hiszen ennyi idősen nem ő mondja meg hogy hol éljen hanem te meg az apja. tehát inkább beszélj az apjával, hogy pl. a nyári szünetre hazaküldhetné. egyébként a lehetőségeket inkább később tudná kihasználni, mint 13 évesen. tehát akár megbeszélhetnéd az apjával, hogy még két-három évig veled legyen és utána visszamenne. mindenesetre ezt nektek, felnőtteknek kell megbeszélni, nem a gyereket kínozni. azért azt mondhatod neki hogy hiányzik, és jó lenne ha hazajönne. de csak akkor, ha ennek van is realitása.
2013. ápr. 27. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Nyáron már nem lesz aktuális,csak most az,mert már nem veszem ki a kicsiket az óvodából,nekünk haza kellet jönnünk az egyik kislányom betegsége miatt.
2013. ápr. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!