Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos elvárás egy férj részérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos elvárás egy férj részéről, hogy csak akkor egyezik bele a gyerekvállalásba ha a felesége lefogy?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 zenamistress válasza:
100%
válj el tőle nevetséges hogy a súlyodra fogja hogy valami nem tetszik neki a gondolkodás módodban, ez egy gyáva férfi. Kár volt hozzá menned.
2014. jún. 12. 13:12
 72/83 anonim ***** válasza:
0%

@#69:

"Ezzel csak azt bizonyítod, hogy a férfiak felszínesebbek mint a nők :D"

Mondhatnam azt is, hogy a nok meg a statuszra es a penzre buknak, az mennyivel felszinesebb. Ez kulonben sem felszinesseg, egyszeruen evoluciosan igy kodolt. A ferfiakat a fiatal, termekeny no inditja be, a noket a biztonsag igerete, hogy az utodot biztonsagosan fel tudja nevelni. Azt kell megerteni, hogy ez nem szemetseg egyik nem reszerol sem, hanem igy mukodik, tobbmillio ev evolucioja alatt igy alakult ki.

"irtó nagy marhaságot írtál egyébként...gondoltam szólok"

Ismetlem, tudtam, hogy nem lesz nepszeru, de attol, hogy nem tetszik neked, meg igaz marad. Vagy cafolj meg, a minositessel nem allitottal semmit a sajat velemenyeden kivul.

@#68: Egy pillanatig sem, szerintem is az a helyes, ha a ferj is akarja azt a gyereket. Az egeszet kicsit tavolabbrol szemlelve kommentaltam, hogy mindenki eldobja az agyat, ha felmerul, hogy a ferjnek is lehetnek elvarasai a no fele.

Az meg, hogy fizesse be plasztikai mutetre... Egyaltalan nincs ra szukseg, lehet termeszetes modokon is feszesiteni a bort. A mutet a gazdag celebek eszkoze, akik nem teszik bele a munkat, hanem dragan levagjak a kanyart. Termeszetesen az, hogy segitsen be a gyerekkel, amugy is elvarhato tole, nem csak amikor a feleseg eletmodvaltasban van.

2014. jún. 12. 19:38
 73/83 anonim ***** válasza:
77%

És már megint itt tartunk. Az, hogy A NŐK a státuszra és a pénzre buknak, így, ebben a megfogalmazásban egyszerűen nem igaz. Vannak elegen, akiknek nem számít a stástusz, és a pénz is csak addig, hogy pl. ne a híd alá kelljen összeköltözniük, hanem EGYÜTT tudjanak haladni. Szóval NEM A NŐK buknak a pénzre és a státuszre, hanem EGYES NŐK. Én sem írom azt, hogy A FÉRFIAK erőszakos, intelligenciahiányos, hűtlen f@ßok, hanem azt, hogy EGYES FÉRIAK azok, mert tudom, hogy van kivétel, nem is kevés.

A te érvelési hibád a: [link]

2014. jún. 12. 19:47
 74/83 Janka néni ***** válasza:
100%

Már eleve baj, ha ilyen feltételek fogalmazódnak meg. Mi ez? Szálloda? Keleti fekvésű szobát kérek, ha nincs drapp ágynemű nem jövök ide?

Jó, hogy a lényegét ragadja meg a párod a családalapításnak. Eddig talán nem látta jól, milyen vagy? Te is szabj feltételeket!!! Vagy 5 olyat neki, hogy korábban is létező állapotra vonatkozzon, ne legyen lehetetlen teljesíteni, de az önbecsülését karcolja meg alaposan!!!

2014. jún. 13. 11:13
 75/83 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: A kérdező a férj, nem a feleség.
2014. jún. 13. 11:19
 76/83 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ez a probléma. Általánosítasz. NEM minden nő akar milliomos pasit, nem minden nő vágyik csillogó arany járólapra, luxusra, antik vécécsészére és drága kocsira.

Ez csak a töketlen férfiak álmaiban él, hogy legyen mivel magyarázniuk a sikertelenségüket a nőknél!!!

Én azért választottam a férjemet, mert nekem tetszik, imádom a személyiségét, eszméletlen jó az ágyban, hűséges, ragaszkodó, és rengeteg más dolog miatt. Nem sorolom fel az összes jó tulajdonságát:)....Nincs kigyúrva, bár nem is piszkafa. Nincs sok pénze sem. Mindketten dolgozunk. 120 körül keres, és ő költözött hozzám kertes házba. Tömegközlekedéssel járunk el ide oda, nincsen egyikünknek sem kocsija sem. És boldogok vagyunk.

Tehát hagyjuk már ezt a minden nő a biztonságra meg a pénze bukik mert nem igaz. Biztonságos férfira igen: egy olyan férfira aki megbízható, nem olyanra aki csak pénzt tud nyújtani de törődést, szeretetet azt nem...

2014. jún. 13. 11:30
 77/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem en kezdtem a "kik felszinesek" vitat. Azt nem mondtam, hogy minden nonek ez az elsodleges prioritas, sem azt , hogy _kizarolag_ ez jon be nekik. De hogy vonzodnak hozza, azt ne tagadjatok. Tedd fel magadnak a kerdest: orulnel-e, ha a jelenlegi parod ketszer annyit keresne?

Az anekdotikus ellenpeldak sem kezdik ki a szabaly igazsagtartalmat. (En is tudok ilyet: [link]

Afelett meg mindenkinek sikerult elsiklani, hogy ezt egyaltalan nem eliteloen mondtam, mindossze azt allitottam, hogy evoluciosan igy alakult ki, ilyen az osztonvilagunk. Az egeszbol azt akartam kihozni, hogy nem felszinesseg egy ferfi reszerol, hogy az egeszseges, szep nokhoz vonzodik, mint ahogy a no reszerol sem az, hogy az eros, biztonsagot sugallo ferfiakhoz.

Azt kell megerteni, hogy ezek nem kizarolagos rendezo elvek, de mindenkeppen elsodlegesek. A nok szexpiaci erteket nagyreszt a kulso, a ferfiaket az eroforrasok meglete, a biztonsag megteremtesenek kepessege (vagy ezek latszata) adja.

2014. jún. 13. 20:16
 78/83 anonim ***** válasza:
0%
Ėn se csinälnėk egy tehēnnek gyereket. A terhessēg alatt felszed mēg pār kilót,ēs mēgnagyobb lesz. 28/n
2014. júl. 10. 15:18
 79/83 anonim ***** válasza:
100%

"Tedd fel magadnak a kerdest: orulnel-e, ha a jelenlegi parod ketszer annyit keresne?"

Persze, de annak örülnék csak igazán, ha én magam keresnék kétszer annyit. Mit érek az ő dupla keresetével, ha lelép egy k***@val? Szóval az ősbizalom teljes hiánya a jellemző rám.

2014. júl. 10. 15:23
 80/83 anonim ***** válasza:
100%

"nem felszinesseg egy ferfi reszerol, hogy az egeszseges, szep nokhoz vonzodik"

Mert aki nem piszkafa mint egy anorexiásnak ható modell, azt már a pasik lekövérezik... és az aztán marha egészséges, akinek kilátszanak a csontjai...Egyébként pedig olvastam erről egy cikket még régebben. Bizonyított, hogy inkább pár kiló plusz legyen az emberen, mint hogy túl sovány legyen...és az az egészséges. Nyilván nem 30 kilóról beszélek, hanem 5-10 kiló plusz közel nincs a kövérséghez például. De igazán még a túlsúlyhoz sem.

Példa: egy 175 centis nőnek az egészséges súlya 60 és 75 kiló között bárhol jó. De aki már veri a hatvanat, az sokak szerint dagadt, pedig ez rohadtul nincs így... Tehát ez az egész testkép dolog marhára el van torzulva a mai világban. Így, ameddig nem látok egy legalább nyaktól lefelé képet az illetőről, nem vagyok hajlandó arról vitatkozni, hogy kövér e vagy sem. Mert a férfiaknál ezt sosem lehet tudni. Még azoknál a nőknél sem akik esetleg irigységből húzzák le a másik külsejét...

2014. júl. 10. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!