Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás egy férj részéről, hogy csak akkor
egyezik bele a gyerekvállalásba ha a felesége lefogy?
38-as: Ez az, ha vége a fogyókúrának, akkor ugyanoda megy vissza, vagy még kövérebbre, mint ahonnan kezdte, mert átáll az anyagcsere éhező módra. Ha tényleg azt akarod, hogy vékony legyen, akkor életmód-változtatás kell, nem fogyókúra. Ez akkor igazságos, ha te is csinálod vele együtt. Ha pedig ennyire zavar a gondolat, hogy kövér lesz, akkor meg nem is szereted igazán. A kövérség lófütty ahhoz képest, hogy megszüli a TE gyerekedet!
2014. jún. 6. 20:23
Gyerekvállalásba nem beleegyezik valamelyik fél.
Hanem mindkét fél vágyik rá és szeretné.
2014. jún. 6. 20:25
A kérdező nem egy tökéletes nőt vett el, mert a tökéletes nőnek túl kevés volt. Ezért elvett egy átlagosat, abban a reményben, hogy tökéleteset tud belőle csinálni. Nos, a tökéletes nő mellé tökéletes férfi illik. Te az vagy, kérdező?
2014. jún. 6. 20:29
Persze. Meg az is, hogy kb 3kg-t hízzon terhesség alatt, ne legyen striás, ne lógjon a mellé, és miután szült kockahassal jöjjön haza a kórházból és rögtön a farkadon ugráljon! És ha nem teszi, akkor két nagy pofon és kötheted ki a pincében láncra és kaphat 1 almát 1 napra...
Eszem megáll. Hagyd ott és vegyél el egy anorex kislányt, de tőle ne várd, hogy szülni fog, mert azoknak már menszeszük sincs!
2014. jún. 6. 20:30
Ez de gáz, a férj most már mindig azzal fogja becsicskítani az asszonyt, hogy ő beleegyezett a gyerekvállalásba. Mindig ez lesz a téma, hogy neki mindent meg kell adni, tenni, mert hajlandó volt nagy urasan felcsinálni az asszonyt. Eldobom az agyam...
2014. jún. 6. 20:31
Szerintem mutasd meg a kérdést az asszonynak és rögtön megoldódik minden problémád vele kapcsolatban.
2014. jún. 6. 20:57
Nekem terhesen diétáznom kellett én speciel fogytam a kiindulási súlyomhoz képest, úgyhogy nem feltétlenül kell elhízni. Az orvosok, védőnők is rászólnak manapság a kismamákra, ha sokat híznak, mert a babának se tesz jót. Amúgy pedig te egy adonisz vagy?
2014. jún. 6. 21:02
Nem jogos elvárás.
A feleségét szereti úgy, ahogy van, vagy csak akkor szereti, ha megfelelő kilót nyom? Felületes ember az ilyen, nem kéne.
2014. jún. 6. 21:20
Remélem nem lesz gyereked. Utálom az olyan embereket, akik feltételt szabnak a szeretetüknek.
2014. jún. 6. 21:55
Eszem megáll, milyen férfiak vannak...
Áruld már, többen is kérdezik, hogy neked milyen adottságaid vannak? Tehetnél fel képet is magadról, hogy megítéljük, jogosan rinyálsz egy csinos nőnek vagy sem.
Remélem amúgy, ha felveted ezt a feleségednek is, akkor máris rájön, hogy Te vagy az utolsó akivel érdemes gyereket vállalni.
2014. jún. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések: