Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos elvárás egy férj részérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos elvárás egy férj részéről, hogy csak akkor egyezik bele a gyerekvállalásba ha a felesége lefogy?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
97%

úgy van! képet!

nehogy már csak a feleségedet lehessen cikizni, nézzük te hogyan nézel ki

2014. jún. 6. 22:07
 52/83 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek!

Bár úgyse fog feltenni képet, mert gyáva...vagy feltesz egy kamu képet...

2014. jún. 6. 22:15
 53/83 anonim ***** válasza:
98%

Azert ez nagyon durva ha igaz....egy nonek a teste valtozik szules utan.Tisztelet a kivetelnek mert biztos van olyan pl Rubint Reka hogy ejjel-nappal tornazik es csak 5 kg hizik a terhesseg alatt de az ilyen az ritka.A ferfiakanak is kilehetne probalni a 9 honapot kivancsi lennek aztan mit mondanal...?? Ha eleve vekony a feleseged akkor valoszinu h ha fel megy neki pl 15 kg azt le is adja par het utan.Szoval olyan dolog miatt aggodsz mi meg be se kovetkezett.Ha az en ferjem igy allt volna hozza a gyerek csinalashoz akkor elgondolkoztam volna hogy szuljek e neki.

De van egy ismerosom ott szuletett ket gyerek es a csaj hizott 25 kg ot mind a ket gyerekkel.Van rajta 12 kg meg es a ferje egy evet adott neki hogy lefogyjon.Mondjuk a pasi fanatikus.Meri az adagokat h mibol hany dekat eszik.Orakat gyur soha nem csabul el egy csokira se sot meg ra is szolt tarsasagba is a felesegere hogy ugye azt a sutit mar nem akarod megenni???Megmondta neki h ha nem fogy le akkor elvalik tole.Na ez nagyon gaz sztem....

2014. jún. 6. 22:29
 54/83 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lenne jogos, ha a hölgynek túlsúlya lenne, és veszélyeztetné a terhességet, vagy a babát ez a súly.

De a nőnek nincs semmi gond a súlyával, te kérdező pedig idióta vagy. Remélem a feleségednek megjön az esze és elválik tőled mielőtt még gyereket csinálnátok.

2014. jún. 6. 23:31
 55/83 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? És ha terhesség alatt nagyon meghízol, akkor mi lesz? Elhagy?
2014. jún. 6. 23:35
 56/83 anonim ***** válasza:
61%

Két hete szültem. 50 kg-ról indultam, most 52 vagyok. A terhesség végén 60 kg voltam, tehát 8 kg volt a baba, magzatvíz, plusz vér, méhlepény, stb. együttesen.

A két kg miatt nem aggódom, szerintem csak azzal, hogy sokat sétálok a babakocsival, le fog menni.

Egyáltalán nem általános, hogy elhíznak a nők a terhesség alatt. Az orvosomat kérdeztem erről a két kg-ról, mondta, hogy ennyit azért begyűjt a szervezet, de terhesség után el is hagyja.

A munkahelyemen senkit nem láttam elhízni, pedig legalább a 8. hónapig dolgozott mindenki. Később is a szokásos fizimiskájukkal jöttek vissza dolgozni.

2014. jún. 7. 00:29
 57/83 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem téged a férjed nem szeret eléggé !!! Ha szeretne elfogadna téged bárhogy !!! A nejem 74 kg-al szült császárral .Maradt némi súlyfelesleg neki ,de én elfogadtam őt ,ugyanúgy szeretem ,kívánom ,imádom ! Sosem kritizáltam ,nem kényszerítettem fogyókúrára .Tudom ,hogy őt zavarja a hasa ..Támogatom benne ha szeretne változtatni a külsején hogy ő jobban érezze magát ,de ha így marad én akkor is ugyanúgy imádom ! 33/F
2014. jún. 7. 07:56
 58/83 anonim ***** válasza:
100%

"Azért fogyhatna kicsit, hogy a terhesség után ne legyen kövér. "

Férfiként mondom, rád férne egy rohadt nagy verés, a feleséged éppen-hogy nem kórosan sovány, te meg még fogyasztanád.

Párom felszedett vagy tíz-tizenöt kilót a VÁRANDÓSSÁG /nem teher/ alatt, a fele rajta maradt, de attól még ugyanaz a nő, akit előtte volt!

2014. jún. 7. 11:13
 59/83 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem téged a férjed nem szeret eléggé !!"

A kérdező az idióta férj.

2014. jún. 7. 11:20
 60/83 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ... figyelmetlen voltam ! Hát kérdező ,ez esetben csak annyit mondok ,hogy nálam a szerelem /szeretet erősségét nem testsúly/kg -ban mérik . Nálad igen ?
2014. jún. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!