Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás egy férj részéről, hogy csak akkor
egyezik bele a gyerekvállalásba ha a felesége lefogy?
Kérdező, te hány centi és hány kiló vagy?
2014. jún. 6. 19:30
32/83 A kérdező kommentje:
Azért fogyhatna kicsit, hogy a terhesség után ne legyen kövér.
Minden munkatársam, baráti párból a nők kövérek maradtak szülés után, pedig normál súlyról indultak ők is. Nem szeretném, ha a feleségemmel is ez lenne.
Persze,főleg ha neked is legalább olyan tested van mint Jason Stathamnek,pénzed mint Bill Gatesnek,a hűséged és a szolgalelkűséged,mint Rex felügyelőé...
2014. jún. 6. 19:42
Elég undorítóan állsz a feleségedhez. Ha most lefogyna 10 kg-ot és a terhesség alatt felszedne 30 kg-ot, akkor elhagynád???? Amúgy olvass utána, hogy milyen testi változásokat okoz/hat a terhesség, a szülés és a szoptatás, mert lehet, hogy az lenne a legkevesebb problémád, ha a párodon maradna 5-10 kg.
2014. jún. 6. 19:43
Az viszont egyáltalán nem jó a terhesség szempontjából, ha most jó soványra lefogyasztod, nem lesz annyi tápanyaga a gyereknek. És gondolom annyira nem jó, ha hülye a gyerek és csinos a feleség? Nézd, igazából az a helyzet, hogy általában a nők vissza tudnak fogyni a szülés és a szoptatás után, edzeni kell hozzá, stb., de nem lehetetlen. Viszont attól nem függ az, hogy mennyire lesz kövér szülés után, hogy most hány kg, úgyhogy nyuggodtan hagyhatod ezzel a hülyeséggel. Ilyen alapon ő is elvárhatná tőled, hogy naponta edzz, egészségesen táplálkozz, hagyj fel minden káros szenvedélyeddel, mert ezek mind befolyásolják a sopermád minőségét. Így a feleségednek még több oka van téged csesztetni, mert a spermádtól nagyban függ az, hogy milyen lesz az utód, míg a feleséged néhány plusz kilója nem befolyásol semmit.
2014. jún. 6. 19:47
Kiábrándítalak, 52 kg-al lettem várandós, 80kg voltam mikor megszületett a fiam, 9 hónap alatt ment le rólam 22kg, aztán lett még két lányunk, 167cm vagyok 53-55kg között ingadozik a súlyom. A lányokkal csak 10 kg híztam...
2014. jún. 6. 19:51
Nem minden nő lesz tehén szülés után. Sok barátnőm alig szedett fel, vagy gyorsan leadták. Én 48 kg voltam mikor terhes lettem, de annyit hánytam, hogy végül 46 kg-al mentem szülni. (154 cm vagyok, szóval nem voltam azért csontváz) Viszont a hasamon, a csípőmön és a combomon brutálisan szétszakadt a bőr, volt amelyik majdnem fél cm mély stria volt. (terhesség előtt is nagyon striás voltam, de ez végképp betett)
Amúgy gyerekvállalás előtt kár ilyet kérni, mert a test ígyis-úgyis szétmegy valamilyen szinten a gyerek miatt. Felesleges előtte pár hónappal bőrt feszesíteni, fogyni, amikor az esetek 90%-ában lógó, striás hassal, vizesen, dagadt, szétrepedt combokkal, tötty mellekkel, túlsúllyal végzik a nők az egészet. Inkább utána lenne érdemes belehúzni, hogy jobb legyen, mint terhesség előtt.
2014. jún. 6. 20:08
Fogyóztasd bátran, hízni fog! Vagy nem hallottál még a jojó effektusról, amikor minden fogyókúra után egyre több jön föl?
2014. jún. 6. 20:12
Ha így állsz hozzá, akkor nehogy felcsináld, véletlenül még kövér maradna, és szégyellhetnéd mások előtt a gyereked anyját!
2014. jún. 6. 20:21
Akkor most megyek,és kiöntöm a vacsorám,mától vizen élek...172 centi vagyok,66 kiló,és csinosnak érzem magam,és nem érzem,hogy fogynom kellene.Minimális pocak van,meg csipőn is,de az már az ülőmunkától,tornázni kellene,hogy alakuljon,de fogynom nem kell, a súlyom jó.
Voltam ehhez a magassághoz 45-50 kiló is,rossz visszanézni a képeket,kilátszott az összes bordám,beesett volt az arcom.
normális vagy te kérdező?
Az én férjem lennél,megnézhetnéd magad...
2014. jún. 6. 20:23
Kapcsolódó kérdések: