Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehetunk biztosak benne?
Sziasztok!
Par napja gondolkodom egy kerdesen es nem tudok rajonni a valaszra,tobb kerdest is lattam itt mar rola:
A megcsalasrol..
honnan lehet biztos az ember abban hogy nem csalja/csalta meg?.. honnan tudja hogy ebedszunetben nem-e megy el egy nohoz? vagy ugy egyaltalan? En olaszban elek es itt rengeteg ferfi akinek felesege van gyereke csaladja eljar nozni,baratnojuket megcsaljak,stb... Miert? nem jo mar a szex? esetleg kapuzarasi panik? vagy csaj uj dolgokat akarnak kiprobalni a ferfiak es a nok? vagy ha nem szeretik egymast miert elnek egyutt?? csak "azert" mert hogy az anyagiak vagy csak a gyerekek miatt? sosem ertettem... rengeteg ferj feleseg atvan vagva azt hiszi a johiszemu par hogy dolgozik a masik ebedszunetben pedig elmegy nozni/pasizni....... olvasok olyan valaszokat ahol irjak hogy engem meg nem csaltak meg 100000%.... eszre vennem stb.. megis honnan lehet eszre venni? en sem voltam meg megcsalva ( azaz remelem hogy nem,tudtom szerint inkabb nem....) Nok,Ferfiak! miert csaljatok meg a masikat? es megcsalt emberek honnan tudjatok vagy tudtatok hogy megcsal titetek a masik? pl ugy hogy semmi jele nem volt...
Szerintem sehogy, csak ha a nap 24 órájában össze vagyunk zárva.
Én bízom a férjemben, ő pedig bízik bennem. Két évig távkapcsolatban éltünk, ezt máshogy nem lehet végigcsinálni, csak ha bízunk egymásban.
Biztosan lett volna lehetősége és ideje is megtenni, de én azt gondolom, hogy nem tette meg.
nekem is volt tavkapcsolatom... ot onnan tudtam hogy nem csal meg hogy mindennap 12 orat dolgozott,percre pontosan ert haza azutan pedig a gep elott volt es beszelgettunk..
de annak vege szakadt pont a tavkapcsolat miatt nem birtuk mar...
mind1..
A jelenlegi parom ( volegenyem) ben nem vagyok teljesen biztos vagy inkabb abban hogy szeret-e meg........
Pl: idaig naponta max 2 naponta volt szex mostpedig heti 1x.......elhiszem hogy faradt reggel 9tol ejfelig dolgozik de regebben is dolgozott igy.......... furcsa nekem...
a kulcsszó: a BIZALOM
minden más felesleges és káros
Természetesen lehet csalódni, elválni. De ha nincs bizalom egy napig sem érdemes együtt élni. Ebben, hogy bizalom - nyugodtság van, derű, olyan, amiért érdemes egyáltalán létezni. És hatalmas erő is van benne, hogy a nehézségeket elviseljük. (A pszichológusok tudnak olyanról, hogy :ősbizalom. Ez a fogantatás és 3 éves kor közt közt alakul ki. Ezért ez egy nagyon bensőségese, szeretetteljes légkört kíván.)
Napoly...... :-) Szep napoly de nem laknek ott :D
En Riminiben vagyok..
En itt azt latom hogy megcsalja a ferj a feleseget de elvannak latva........ Pl az en tesomat is csalta a ferje o siciliai.... Tesom otthon robotolt takaritas fozes stb az meg megcsalta az elejetol kezdve szornyu hazassaga volt..
A szex? szinte hirtelen....... mint mondtam sokat dolgozik megertem ideje sem lenne ra de megis na........ bennem van a felsz ( itt latszik hogy no vagyok :-) )
es igen legfobb a bizalom! de hat sok embernel mar nincs meg.. de akkor minek hazasodni? en mar a hazasodast sem latom jonak...... minek megis? az emberek 80% elvalik.. :(
Soha nem csaltam, soha nem csaltak.
Honnan tudom, hogy soha nem csalt meg a férjem és hogy eszében sincs ilyesmit tenni? ISMEREM. Minden gondolatát anélkül is hallom, hogy kimondaná... Tudom, hogy a lelke sohasem engedné, hogy más nővel bármiféle viszonyba bonyolódjék, amíg velem van. Egyszerűen tudom. Az életemet fel merem rá tenni...annyira biztos vagyok benne. :)
igen szicilia ilyen....
én romàban élek , itt ha van is szerető akkor is amnyira titokban van hogy fel sem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!