Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt már valakivel olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakivel olyan, hogy szinte biztosak voltatok benne, hogy megkérik a kezeteket, aztán mégse?

Figyelt kérdés
Nemrég volt az évfordulónk, és minden jel arra utalt, hogy fel fogja tenni a nagy kérdést, de mégsem történt meg. Veletek volt hasonló?
2013. szept. 17. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Igen, egyszer megesett. A párom célozgatott, hogy kapok valami ami ugyan nagyon pici dobozban van, de nagyon értékes, életre szóló dolog. Nem gyűrű volt, hanem egy drága óra. :D Na jó, akkor persze nem nevettem rajta, elég kínos volt. :)
2013. szept. 17. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk úgy volt, hogy a férjem direkt nem születésnapomkor, majd az évfordulód ( egy hét van közte ) kérte meg a kezemet, hanem rá 2 héttel, mert azt akarta, hogy egy kicsit se számítsak rá. Gyanúsan viselkedett, én is azt hittem, gyűrűt kapok az alkalmakra ( vagy az egyikre, vagy a másikra ), de mint a kettőre csak nagyon kis apróságot vett, már hónapok óta tervezte egyébként, és a testvéreim is tudták. Végül egy péntek este mondta, hogy nincs itthon kaja, üljünk be valahová, és akkor kért meg.
2013. szept. 17. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Igen volt. Nagyban titkolóztak a szüleimmel így arra gondoltam,persze nem az lett hanem egy karkötő :) Bár akkor nem nevettem rajta :)

Rá fél évre kérte meg a kezem akkor egyáltalán nem számítottam rá, a legszebb meglepetés volt!

2013. szept. 17. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
93%

2 éve karácsonykor hittem azt,nagyon titkolózott,rejtegetett valamit,egy kis dobozkát meg is láttam véletlen.

Erre kaptam egy laptopot (szinte ingyen el tudta hozni,enyém bedöglött előtte nem sokkal,és ujat nem tudtunk venni).

Örültem is meg nem is akkor,nem tudtam hova tenni a kis dobozkát.

1 hónappal később az évfordulónkon megkérte a kezem végül.

De nekem akkor karácsonykor eszembe nem jutott,hogy nemsokára évforduló,hisz mindig csak beülünk valahova vacsizni,nem ajándékozgatunk.

2013. szept. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!