Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik sejtettétek előre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sejtettétek előre, hogy megfogják kérni a kezeteket, milyen érzés volt?

Figyelt kérdés

Nem kívántátok, hogy bár meglepetés lett volna?

Minden jel arra utal, hogy a közeljövőben meg fogja kérni a párom a kezem, és ezt a "gyanakvást" nem lehet kitörölni az agyból... Ti nem kívántátok azt, hogy bár ne sejtettetek volna semmit?

(légyszi, csak azok válaszoljanak, akiknél hasonló volt, akit meglepetésként ért, az más téma)

2013. jún. 23. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sejtettem, csak azt nem, hogy pontosan mikor :) Igazából ugyanolyan jól esett, mert nagyon romantikus körülményeket teremtett a férjem (épp kirándulni voltunk, és mikor felértünk egy forrás tövéhez és egy sziklához, ott történt meg kettesben, gyönyörű volt :)). Szerintem mindenki, akinek nem 2 hónap után kérik meg a kezét, kicsit sejti, hiszen ezeket azért megelőzi néhány beszélgetés a házasságról, és sokan azért szeretik belőni a kb. idejét. Nyugodj meg, ha megtörténik, nagyon boldog leszel, és ez a lényeg! :)
2013. jún. 23. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a válasz nem lesz túl hasznos, mivel még nem kértek meg.

De én nem is szeretném, hogy meglepetés legyen. Számomra ez egy életre szóló döntés, ami nem egy kategória a "meglepivel". Az eljegyzés szerintem érett, közös, jól átbeszélt megállapodás.

2013. jún. 23. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Sokkal jobb lett volna, ha meglepi.

Már volt szó eljegyzésről, és biztos voltam, hogy a 3. évfordulónkon kér meg. Így is lett.

Örültem, persze, de sokkal jobb lett volna, ha meglepi.

2013. jún. 24. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi igyekszünk kivitelezni a meglepit. Habár már megkérte a kezem, teljesen spontán, amikor még csak néhány hónapja jártunk, egy fűből font gyűrűvel egy padon. Ő sem gondolta, hogy ez lesz belőle, csak kicsúszott a száján.

De hivatalos eljegyzés még nem volt. Sajnos rájöttem, amikor megvette a gyűrűt, és kíváncsi természet vagyok. Ezért azt mondta, legalább fél évvel elhalasztja a lánykérést, és minden egyes alkalommal, amikor megkérdezem, hogy "Na, mikor kéred már meg a kezem?", további egy nappal csúszik a dátum. (Csak a kíváncsi természetem miatt kérdezgetem folyton. Nagyon szeretjük egymást, de megőrülök, ha nem tudok valamit.) Most tartunk 42 nap csúszásnál... Úgyhogy most már egyáltalán nem számítok rá, biztosan sikerül meglepnie.

Magát az eljegyzést persze nem lehet meglepinek szánni, ha egy kapcsolat már ott tart, a feleknek tudniuk kell, terveznek-e egyáltalán közös jövőt.

2013. jún. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!