Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez mi féle érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi féle érzés?

Figyelt kérdés

= éve vagyok a párommal, még mindig szeretem, és szerelmes is vagyok belé, de olykor olykor kicsapja nálam a biztosítékot a hülyesége! Előfordulnak viták, lehet sűrűbben mint kellene, nem tudom!

Mostanság előfordul az is gyakran hogy olyan mint egy bábu, semmihez nincs kedve, nem szól semmit, unalmas, nem dicsér meg, nem vídít fel.

Számomra ez kicsit, nagyon rossz!

de ha szakítanom kellene megőrülnék mert ismétlem szeretem, és elfogadom olyannak amilyen, de a viselkedése rettentően zavar, és ez azt jelenti még sem fogadom el!

Meg lehet őt változtatni?

Van ennek így értelme?

Még csak nem is tetszik, még csak nem is vicces, hanem olyan semmilyen, és ez zavaró!

2013. jún. 19. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Senkit sem lehet kívülről megváltoztatni, csak ha ő is akarja a változást! Az elfogadás képes arra, hogy valaki változzon, szóval, én ezt tanácsolom! Persze, ezt sem úgy, hogy most akkor kicselezed a dolgot, és azért fogadod el, mert akkor változik..:) Tényleg fogadd el, ha pedig erre nem vagy képes, akkor lépned kell...Mindig azt kell eldönteni, hogy neked megfelel-e az adott helyzet, eltudod-e fogadni, vagy tovább állnál inkább, másokat tényleg nem lehet átalakítani!
2013. jún. 19. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Fontos az elfogadás, az tény.

Megváltoztatni csak akkor tudod ezt a szituációt, ha te vagy az előidézője. Ezt mélyen át kell beszélnetek. Ha munkahelyi problémából, stresszből, bármi másból ered, akkor nem te fogysz rajta változtatni. Ebbe az esetben viszont jól jön a fent említett elfogadás, ha elfogadod így, rájön előbb-utóbb, hogy igazi társ vagy, akiben bízhat, és a fura hangulatai egyre ritkábbak lesznek. Száz szónak is egy a vége: BESZÉLGESSETEK!

2013. jún. 19. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, én úgy látom,, kérdező, hogy számodra nem ő az iagazi nagy szerelem. Talán szereted, de ez messze nem az a mindent elemésztő tűz, amiért érdemes lenne harcolni. Nézz szembe a tényekkel, ellaposodtt a kapcsolatotok. Valmamit tenni kéne érte, vagy ellene. Te döntsd el.
2013. jún. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!