Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes lanyok amikor megkertek a kezeteket? Es ti fiuk mit ereztetek?
Velem egyszer megpróbált kikezdeni egy bolti eladó, kb. lánykérést feszegette, hát oda se megyek többé vásárolni :-)
Másmilyen még nem volt, de ha az igazi kér meg, az biztos nagyon jó lesz.
A párom nagy gondot fordított rá. Megszervezett egy többnapos kirándulást a Magas-Tátrába. Egész napos túra negyedénél, 25000 méter magasan, egy tóparton kérte meg a kezemet, és előhúzott mellé egy pár karikagyűrűt. Pont olyat, amilyet megálmodtam, pedig sose mondtam se neki, se másnak soha, hogy milyet szeretnék! Még a méret is stimmelt. Természetesen igent mondtam. Kis pihenő után továbbindultunk egy 2400 m magas csúcsra. Mondta is a párom, hogy azért a tóparton kérte meg a kezemet, mert az még nem a csúcs. :-) És így van, az még nem volt az. Azóta már házasok vagyunk, és napról napra egyre csak jobb lesz.
Hogy milyen érzés volt? Nehéz leírni. Majd szétvetett a boldogság, hogy ennyire fontos vagyok neki, és velem akarja leélni az életét. Az összes (nem túlzok, tényleg az összes!) házas barátnőm, nőismerősöm maga kérte meg a pasija kezét, amikor eljött az ideje, mert azoknak nem jutott eszébe. :-( Nekem viszont igazi férfi jutott. :-)
Fura! Nem gondoltam volna fél év után :))) De tudtam h szeretem és igent mondtam , azóta is együtt vagyunk :)
Én 5 hétre mentem New Yorkba és mikor hazaértem a repülőtéren várt , hazavitt elmentünk étterembe és ott. Igaz nagyon izgult zavarban volt de nagyon utána én is...még a gyűrűt is én kaptam fel az ujjamra :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!