Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már NEMET, amikor a kezed megkérték?
Ha igen, akkor hogyan kérte meg akár a volt párod, akár a jelenlegi a kezed és miért mondtál neki nemet?
Utána még együtt maradtatok, vagy szakítottatok?
Mi az exemmel már négy éve voltunk együtt, és az édesapja nagyon szerette volna, ha megesküszünk.Pont lediplomáztam, igaz már jegyesek voltunk, és belementünk volna, hogy jó, legyen, viszont a lakodalom részletein úgy összekaptunk, hogy arra mondtam, hogy nem.Abben sem voltam biztos, hogy tőle akarnék-e gyermeket.
Később szakítottunk, és jól tettük.
Szia!
Ha megkérik a kezed nem mindig IGEN-nel lehet válaszolni.
Ha úgy érzed, hogy még nem olyan stabil a kapcsolatotok, de persze ezt meg kell beszélnetek.
Igen! Én már kétszer mondtam nemet! És nem bántam meg! Alapból sosem akartam megházasodni, de úgy látszik ez a pasikat csak mégjobban ösztönzi!
Mindkettővel szakítottam és nem bántam meg!
Aztán annak, aki harmadikként kérte meg a kezem, nem tudtam nemet mondani! :))
Szerintem azt érzi az ember valahogy. Én úgy gondolom, ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy benne, inkább ne tedd!! De a férjemnek nem tudnék nemet mondani, mai napig sem :):):)
abból sem lesz bajod, ha igent mondasz de tartasz magad mögött egy biztonsági hálót,hogy bármikor ki tudj lépni a kapcsolatból. ha nemet mondasz számolnod kell vele,hogy szakítani fogtok vagy azonnal vagy rövid időn belül, mert egy ilyen egyszerű kérdés választás elé állít és a párodnak bebizonyosul,hogy nem szereted eléggé ha nemet mondasz.
én igent mondanék,( úgyis egy csomó idő telik még el, eljegyzés nem jelent rögtön házasságot ) és ha bármi beüt akkor kihátrálnék a kapcsolatból.
igen...2szer is, 2 különböző pasinak... hogy miért?
mert tudtam, hogy nem ő az igazi...szerettem, de éreztem, hogy nem vele akarom leélni az életemet...
a 3ik lánykérés már sikeres volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!