Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérték a kezed az ünnepek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérték a kezed az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés

Én titokban arra számítottam,h a párom megkéri a kezem,mert pár hónapja észrevettem,h eljegyzési gyűrűket nézegetett a neten,meg egyszer egy plázában járva "csak úgy" bementünk egy ékszereshez megnézni,a gyűrűméretünket.De úgy látszik még nem jött el a nagy alkalom:)

Igaz az esküvőnek még nincs itt az ideje,de hamarosan ünnepeljük a 3.évfordulónkat,és azt hittem gyűrű lesz nekem a fa alatt:)

2011. jan. 11. 14:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Akkor az évfordulótokon fogja megkérni. ;)
2011. jan. 11. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

Igen és nagyon boldog vagyok:) Büszkén hordom a karikagyűrűmet, ami nem elég hogy Tőle kaptam, még gyönyörű is:))

Ne aggódj ha ennyire látványosan tervezgeti, azt akarja te is tudd, de vár egy megfelelő alkalomra. Mi októberben csináltattuk a gyűrűinket, de csak dec. 25.-n kezdtük el hordani. Mondanom se kell mennyire vártam már...

20/L

2011. jan. 11. 14:15
 3/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok boldogságot nektek!:)
2011. jan. 11. 14:18
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Köszönjük szépen:) Nektek is sok boldogságot!:)
2011. jan. 11. 14:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. jan. 11. 14:24
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem :( Legalábbis ez a válasz a kérdésedre.

Decemberben voltunk 3 évesek, huszonévesek vagyunk. Már igazán várnám, szinte ünnepről ünnepre erre gondolok :) Persze nem siettetem...

2011. jan. 11. 14:31
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

Hálaajóégnek nem ...

Mehet a lepontozás :D

2011. jan. 11. 17:18
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem kértek meg.

26F :D

2011. jan. 11. 17:46
 9/19 A kérdező kommentje:

bocs,h nem voltam világos a kérdés magyarázatánál...természetesen csak azoknak a válaszára vagyok kíváncsi,akik számítottak rá,bíztak benne,h esetleg most teszi fel nekik párjuk a várva-várt kérdést...

köszi:)

2011. jan. 11. 18:21
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Én is minden ünnepet lesek már. Mi 3,5 éve vagyunk együtt de nagyon fiatalok vagyunk, egyetemisták ráadásul még egy évet távkapcsolatban. Szóval nem siettetem, de jól esne és igazán meghatódnék...:) Életem legszebb napja lesz

2o-L

2011. jan. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!