Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérték a kezed az ünnepek alatt?
Én titokban arra számítottam,h a párom megkéri a kezem,mert pár hónapja észrevettem,h eljegyzési gyűrűket nézegetett a neten,meg egyszer egy plázában járva "csak úgy" bementünk egy ékszereshez megnézni,a gyűrűméretünket.De úgy látszik még nem jött el a nagy alkalom:)
Igaz az esküvőnek még nincs itt az ideje,de hamarosan ünnepeljük a 3.évfordulónkat,és azt hittem gyűrű lesz nekem a fa alatt:)
Igen :)
Szenteste volt a nagy alkalom, annyira nem számítottam rá :) Biztos voltam benne, hogy valami praktikus háztartási gépet kapok (mint pl. tavaly a hőn áhított TEFAL vasaló) - most fogunk összeköltözni.
6 éve vagyunk együtt.
Igen!!! :) Pontosabban december 23-án, mi akkor ünnepeltük meg kettesben a karácsonyt. Én még az évfordulónkon számítottam rá, hogy megkér, ami november 17-én volt, de akkor nem tette. Addigra már nagyon vártam, hogy eljegyezzen és lestem az alkalmakat, de az évforduló után inkább letettem róla, erre karácsonykor megkérte a kezemet :)
Még csak kísérőgyűrűm van, jelen állás szerint nagyjából márciusra lesz elég pénzünk megvenni a karikagyűrűket, és akkor tartunk majd eljegyzési partit is.
3 éve vagyunk együtt amúgy mi is :)
21/l és 26/f
Én 3 év után számítottam is rá, meg nem is. Sok mindent átvészeltünk együtt, volt néhány mélypont, emiatt benne volt a pakliban, hogy nem. De azért mégis csalódott voltam. Igazából végülis felhoztam a témát, hiszen gyereket akar tőlem, és már együtt élünk jó ideje és tisztáztuk, hogy nem akar elvenni, csak majd ha terhes leszek.
Most gondolkozok a szakításon.
Nekem 28.-án kérte meg a párom a kezemet!ugy volt,hogy akkor karácsonyra kapok1 gyűrűt(egyáltalán nem eljegyzésre),csak mert imádom őket.én kiválasztottam 1et,meg is vettük:)eldugta,hogy majd megkapom ha itt az ideje:)
kitalált 1 jó kis játékot..mégpedig eldugta nekem meg meg kellett találni a gyűrűt:Pilletve csak azt mondta hogy az ajándékomat:)nagyon édes kis játék volt,tudja hogy imádok keresgélni:)..
aztán volt az ágy mellett gyertyákból szivecske mikor bejöttem a fürdésből:)és megkérdezte hozzá megyek e:)nagyon jó érzés volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!