Miért lett ilyen beképzelt mióta megkérték a kezét? Ez mindenkinél így megy?
Az unokatesómmal régen nagyon jóban voltunk, jóindulattal volt hozzám, segített amiben kellett stb. Aztán összejött egy pasival és utána egyre ritkábban beszéltünk/találkoztunk. Ez a pasi megkérte a kezét (hamarosan esküvő) de azóta mióta eljegyezték mintha kicserélték volna: fellengzős, ő mindent mindenkinél jobban tud, jön a "bezzeg én" szöveggel, engem egy sz*rnak néz akit ki kell oktatni...
Nagyon sokszor úgy felhúz, hogy legszívesebben elküldeném a fenébe. Más is megváltozik?
fú, nekem is volt 1 ilyen ismerősöm. nagyszájú, de aranyos csajszi volt, néha beszéltünk.
aztán 16 évesen ment a nagy szöveg, h ő "gyűrűs menyasszony" lett... minden 2. mondata, szava az volt: a Vőlegényemmel így, meg úgy, ezt csináljuk, azt akarja stb.
mindenki menekült már előle.
jó dolog, ha v.ki boldog, de én sem mondom a csóró barátnőmnek pl. folyton, hogy á, most ennyi zsebpénzt kaptam, meg ilyen drága volt a ruhám stb. - mert van bennem annyi tapintat, h nem akarom, h rosszul érezze magát.
ebben a csajban nem volt.
na a lényeg az, hogy a világraszóló szerelem, és jegyesség 1 évig tartott.
azóta meg a lány hallgat nagyokat :D
"Mennyire irígyek vagytok ti, de főleg a kérdező!"
Te meg mennyire egyszerű teremtés lehetsz, ha neked ez jön le. Téged még soha nem idegesített, ha valaki ok nélkül okoskodik? Valószínűleg te meg azt hiszed, mindenkinek a gyűrű az álma, ezért biztos mindenki féltékeny.
16:53 neked meg valószínűleg nincs, és nem is lesz soha!
Szerintem meg az az egyszerű teremtés aki ezt a kérdést írta , meg azok is akik erre próbálgatnak válaszolni bugyuta módon. ezt mindenki másképp éli meg, már megjegyezni is írígység , hogy hogyan! erre akartam kijukadni. Nem lep meg hogy nem értettél, a válaszodból ítélve :)
Hiába támadsz, akkor is te vagy a hülye. Ha szerinted buta a kérdés, és a válaszod is semmitmondó, akkor egyáltalán minek törted magad, hogy válaszolj?
Megjegyzem, hogy házasság ellenes vagyok, de a kommenteddel csak megerősítetted, hogy te többre tartod azt, akinek gyűrű van az ujján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!