Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már NEMET, amikor a kezed megkérték?
Ha igen, akkor hogyan kérte meg akár a volt párod, akár a jelenlegi a kezed és miért mondtál neki nemet?
Utána még együtt maradtatok, vagy szakítottatok?
Köszönöm a válaszokat! Egyébként nem azért tettem fel, mert megkérték a kezem, vagy megfogják, csak kíváncsiságból. :) Jelenleg nincs is párom.
Ennek ellenére épp, hogy 18 évesen már én is mondtam nemet a kérdésre. Persze ennek az oka is megvolt; az akkori barátom (21 volt), úgy gondolta, hogy érettségi után nekem már nem kell továbbtanulnom, meg dolgoznom sem, hanem csak otthon lennem, vagy ide-odacsavarogni barátokkal, barátnőkkel... ő meg majd eltart. Nekem pedig nem ez volt az életcélom, hogy férjhez menjek és kész nincs tovább, csak lógassam a lábam a nagyvilágban. Főleg, úgyhogy ha netán valami történt volna vele, vagy akár a kapcsolatunkkal, akkor hülyén álljak a világban és x év után csodálkozzak rá, hogy 18 évesen minden elszúrtam.
Úgy, hogy a Duna-parton, határozott nemet válaszoltam. Után még egy ideig együtt voltunk, próbált rávilágítani, hogy ez mennyire jó lenne nekem, végül megelégeltem és vége lett... De nem bántam meg. Jól döntöttem. :)
Én is mondtam,2 év után,16 évesen.Egy borzalmas kapcsolat volt,többször megcsalt,csak nem tudtam elhagyni,mert nagyon szerettem.Szóval egy külföldi úton volt és irta,hogy ha hazaér van számomra egy meglepetése.Hát tényleg meglepetés volt,letérdelt,elő a gyürü.
Zavaromba nevettem,álmomba nem gondoltam volna,még akkor se hittem,hogy komoly.Aztán még jobban zavarba jöttem és próbáltam róla lebeszélni.
Nagyon megharagudott,aztán elhagyott,a gyürüt meg nekiadta a következő egyéjszakás csajának.
Ő azóta is ilyen,nekem azóta boldog többéves kapcsolatom van =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!