Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mondtál már NEMET, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtál már NEMET, amikor a kezed megkérték?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor hogyan kérte meg akár a volt párod, akár a jelenlegi a kezed és miért mondtál neki nemet?

Utána még együtt maradtatok, vagy szakítottatok?

2011. jún. 4. 10:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egyébként nem azért tettem fel, mert megkérték a kezem, vagy megfogják, csak kíváncsiságból. :) Jelenleg nincs is párom.

Ennek ellenére épp, hogy 18 évesen már én is mondtam nemet a kérdésre. Persze ennek az oka is megvolt; az akkori barátom (21 volt), úgy gondolta, hogy érettségi után nekem már nem kell továbbtanulnom, meg dolgoznom sem, hanem csak otthon lennem, vagy ide-odacsavarogni barátokkal, barátnőkkel... ő meg majd eltart. Nekem pedig nem ez volt az életcélom, hogy férjhez menjek és kész nincs tovább, csak lógassam a lábam a nagyvilágban. Főleg, úgyhogy ha netán valami történt volna vele, vagy akár a kapcsolatunkkal, akkor hülyén álljak a világban és x év után csodálkozzak rá, hogy 18 évesen minden elszúrtam.

Úgy, hogy a Duna-parton, határozott nemet válaszoltam. Után még egy ideig együtt voltunk, próbált rávilágítani, hogy ez mennyire jó lenne nekem, végül megelégeltem és vége lett... De nem bántam meg. Jól döntöttem. :)

2011. jún. 4. 12:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is mondtam,2 év után,16 évesen.Egy borzalmas kapcsolat volt,többször megcsalt,csak nem tudtam elhagyni,mert nagyon szerettem.Szóval egy külföldi úton volt és irta,hogy ha hazaér van számomra egy meglepetése.Hát tényleg meglepetés volt,letérdelt,elő a gyürü.

Zavaromba nevettem,álmomba nem gondoltam volna,még akkor se hittem,hogy komoly.Aztán még jobban zavarba jöttem és próbáltam róla lebeszélni.

Nagyon megharagudott,aztán elhagyott,a gyürüt meg nekiadta a következő egyéjszakás csajának.

Ő azóta is ilyen,nekem azóta boldog többéves kapcsolatom van =)

2011. jún. 4. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen... egy általam két hete ismert sráccal hülyéskedtünk (tudta, hogy barátom van), mikor egy olyan mondat hagyta el a számat, hogy ne kérdezzen már többször vissza, mondtam már, hogy igen (a kérdésére válaszként). Ezért ha még egyet kérdez, én már oda se figyelek, mindenre igent fogok mondani, mert kikapcsolom az agyam, lefárasztott, kész. Erre a következő kérdése az volt, hogy "leszel a feleségem?". Azért kapcsoltam, és mégsem mondtam igent... hanem egy határozott nemet:P A barátomtól ugyanerre a mondatra nem mondtanék nemet:)
2011. aug. 23. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
igen mondtam már nemet. Egyoldalú a szerelem, ő velem akarja az életét leélni, nekem viszont csak egy jó barát. Nem titkoltam ezt soha előtte, mindig őszintén elmondtam neki ,hogy nekem ő csak barát. Aztán folyamatosan vannak időszakok amikor megkérdezi leszek e a felesége, és ilyenkor jön a tudod megbeszéltük már hogy nem válasz.
2012. aug. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!