Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tapasztalatotok szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatotok szerint milyen gyakori a megcsalás házasságban/hosszú kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mondjuk 10 házasságból hányban csalták már meg egymást a felek?
2014. jún. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy unhatja már,csak bírja mert ő kemény ,ezt várják el tőle társadalmilag (miközben a társadalom nagy része sem tartja be ezt), aztán elmúlik az élete ."

Ha szeretek valakit, akkor nem unom meg. Leszarom mások véleményét, ahogy a társadalom megítélését is. Nekem hűségben, monogámiában jó élni. Olyan párt választottam akinek szintén ez a jó, nem kényszerítve van rá, ő is így érzi jól magát. Plusz mindketten utáljuk az óvszert, így a betegségeket is el tudjuk kerülni a csak egymással való szexuális kapcsolattal. Amellett persze, hogy alapból nem érezzük szükségét másfelé kacsingatni.

Mondok egy példát:

Nekem a férjem előtt 6 szexuális partnerem volt. Egyik férfi sem tudott nálam orgazmust elérni...semmilyen formában. Magyarul 5 évig kielégítetlen voltam szexuálisan.

Mi a f...szomért keresnék másik pasit, amikor 5 év után végre olyat találtam, aki ki tud elégíteni....hm? Azért hogy megint szenvedjek? Hát kösz nem.....Az orgazmust nem lehet megunni, pláne úgy nem, hogy az ember csak 24 évesen jutott hozzá először:)

Már ha csak ezt az oldalát nézzük a dolognak...a többi dologról, hogy mennyire összeillünk és hasonlók nem is beszélek...

2014. jún. 8. 23:10
 82/85 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá a te eseted teljesen speciális. A nagy többség kiválaszt egy saját lehetőségeihez képest nagyjából nem túl rossz párt, és azzal összeáll. Mert már unja a keresgélést,benne van a korban, és nincs olyan hatalmas szerencséje hogy a nagybetűs Ő-t sodorja elé a vakszerencse ,de úgy, hogy a nagybetűsnek is Ő a nagybetűs. Ez olyan ritka mint a lottó 5-ös. Mindenki más csak kompromisszumokat köt.
2014. jún. 9. 13:35
 83/85 anonim ***** válasza:

Mitől speciális az én esetem? Rengeteg nő van aki nem képes orgazmusra minden partnerével. Szerintem ők vannak többségben....

Csak nézd meg a szexualitás kategóriát...hány olyan kérdés van, hogy ideje vagyok a párommal, szexelünk is, de nincs orgazmusom....

2014. jún. 9. 14:03
 84/85 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak ,100% -ban . Nekem is volt több partnerem a érjem előtt . Köztük volt olyan ,akinél együttlét során azt sem vettem észre mikor van bennem :D ,többen képtelenek örömet szerezni .Én is a férjem mellett tapasztaltam meg az önfeledt szexualitást ;-) !
2014. jún. 10. 06:26
 85/85 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Ugyan még csak 22 éves vagyok, de 4 éves boldog kapcsolatban, ami csak egyre és egyre jobb.. Azt gondolom, a hűség "tiniként", vagy ilyen fiatalon ugyanúgy nehéz, mint később (HA NEHÉZ), hisz ilyenkor még több a kísértés. Az előző kapcsolatomban megpróbálták beadni nekem, hogy én nem vagyok képes az orgazmusra, teljesen leírtam magam.. A mostani párommal pedig maga a csoda az egész, és neki sem volt még ilyen jó egy nővel sem. Kérdezem én: miért is kéne félredugni, ha valaki kiegyensúlyozott és elégedett?

(Tudom, ide most jönnek a "még fiatal vagy" kommentek.. és lehet hogy igazuk is lesz. Azonban úgy gondolom, az én koromban 4 év hosszú idő, főleg egykorú fiatalok esetén, és kiegyensúlyozott boldogsággal nézek a kapcsolat jövője elébe :) )

2014. jún. 10. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!