Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tapasztalatotok szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatotok szerint milyen gyakori a megcsalás házasságban/hosszú kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mondjuk 10 házasságból hányban csalták már meg egymást a felek?
2014. jún. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
30# igaza van
2014. jún. 4. 12:41
 32/85 anonim ***** válasza:
45%

2012-ben 35 ezer házasságkötésre 23 ezer válás jutott a ksh szerint.

tehát tény: a házasságok/párkapcsolatok kis része tart a sírig.

miből gondolják hát egyesek, hogy a hűséges párkapcsolatok aránya több lehet? még a sírig tartó házasságokban is előfordul megcsalás sokszor.

szerintem legalább 10-ből 9 házasságban előbb-utóbb felüti a fejét a hűtlenség. szerintem több toleranciával kellene kezelnünk a témát.

2014. jún. 4. 12:44
 33/85 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak és a nők 50%-a csalja (mindkét oldalról) a párját.

Én spec több férfiról tudok mint nőről, de abszolút fordítva is igaz.

Én nem azért nem csalom meg a párom, mert nő vagyok, hanem mert nekem egyszerűen nem ilyen a jellemem. Ha férfi lennék, akkor sem csalnám meg.

Ez nem nemi kérdés.

2014. jún. 4. 12:49
 34/85 anonim ***** válasza:

33-assal messzemenőkig egyetértek. Szerintem az a megközelítés, hogy "aki otthon mindent megkap, annak nem jut eszébe a megcsalás", teljességgel naív és a valóságtól elrugaszkodott nézet. Pedig látom, itt az oldalakon is mennyien vallják.

Akinek vérében van, legyen férfi vagy nő, az kaphat otthon bármit, akkor is megteszi!

2014. jún. 4. 12:54
 35/85 anonim ***** válasza:
62%
Miről beszélnek itt az emberek? Jó ég!!! Itt mindenkinek ennyire borzalmas a kapcsolata, és ennyire érzelemmentes az élete, hogy ilyeneket írnak, hogy "háát, csak a saját nevében nyilatkozhat mindenki".. Bizalom??? A párunk ismerete??? A szeme legkisebb görbületéből megmondanám bármikor, ha valami nyomja a lelkét, hogy a fenébe ne tudnám, ha megcsalt volna? Illetve, semennyi őszinteséget nem feltételeztek a saját párotokról / egy jó kapcsolatban a két félről? Na, az ilyen felfogások miatt vannak megcsalások. Engem sosem csaltak meg, és én sem tenném. 1) mert tisztességes emberekkel volt kapcsolatom, 2)mert ha egy férfi boldog és kiegyensúlyozott, nincs szüksége, csak a párjára.
2014. jún. 4. 12:58
 36/85 anonim ***** válasza:
91%
Azért még annyit hozzátennék, hogy sokan csak azért nem lépnek félre mert vagy félnek a lebukástól és annyit mégsem ér nekik egy ki hetye-petye..., sokan meg maguknak sem vallják be, de azért nem , mert nincs kivel!
2014. jún. 4. 13:04
 37/85 anonim ***** válasza:
59%
Kedves utolsó , nem egy ilyen nőt ismertem mint te ,aki életére megesküdött volna hogy nem csalták soha meg, és bizony tudtam azt is hogy kivel kavar a párjuk sutyiban. De amit nem tudunk az nem fáj. Hacsak nincs valakinek a párja 0-24 órás megfigyelés alatt ,akkor nem mondhatja hogy biztos hogy nem csalták meg.
2014. jún. 4. 13:04
 38/85 anonim ***** válasza:
37%

Kedves nem meg csalós. Te még nem kerültél olyan helyzetbe, amikor a megcsalt férj, feleség, bemutatja házastársát annak, akivel az csalja őt!

Annál kellemetlenebb, kínosabb szituációt nem ismerek! Eljátszani, hogy nem ismerjük egymást, megengedni a másiknak, hogy tegezzen.

Szegény férj, feleség meg mit sem sejt, hogy mennyien nevetnek rajta a háta mögött.

2014. jún. 4. 13:10
 39/85 anonim ***** válasza:

Az a baj az ilyesmivel, hogy mások életébe nem látunk bele. Aki már megégette magát esetleg többször is, ő csalt, vagy őt csalták, vagy a környezetében több olyat ismer, akit megcsaltak, esetleg ez mind együtt, az valószínűleg azt fogja írni, hogy a legtöbb kapcsolatban van megcsalás, ha nem mindegyikben.

Akinek meg ezzel ellentétes tapasztalatai vannak, nyilván azt fogja írni, hogy ez hülyeség, nem olyan sűrűn történik megcsalás, igenis sok olyan kapcsolat van, ahol hűségesek egymáshoz a felek.

Én nem tudom megmondani, mennyire lehet gyakori a megcsalás. Előfordul az biztos, nem sok olyan kapcsolatot láttam a környezetemben, ahol ilyesmi derült ki, talán egyet-kettőt. Persze biztos olyan is van, ami nem derült ki. Tehát egyáltalán nem akarok becslésekbe bocsátkozni, van ilyen házasság is, olyan is.

2014. jún. 4. 13:18
 40/85 anonim ***** válasza:
100%

Azért picit pesszimisták itt a hozzászólások nagyrészt és ezzel senkit nem akarok megbántani. De ha valaki azt írja, hogy őt nem csalta meg a párja, általában jön egy csomó hozzászólás, amik szinte bele akarják beszélni, hogy de, igenis biztos megcsaltak, csak nem tudsz róla, mert az én barátomat/barátnőmet, ismerőseimet is....

Na jó, ez is egy lehetőség, elképzelhető, hogy tényleg így van, de ugyanúgy az is, hogy valóban nem csalta meg az illetőt a párja sőt még ez is lehet, hogy nem azért, mert nem volt kivel.

2014. jún. 4. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!