Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatotok szerint milyen gyakori a megcsalás házasságban/hosszú kapcsolatban?
50-es
ha lesz 3 gyereked és egy felépített életed + mellette egy uncsi házasságod, akkor tudni fogod! Ha akkor is ilyen határozott leszel, és pakkra otthagyod az egészet, akkor le a kalappal!
"53-as, a szeretőket csak a mesében veszi el ám a kiszemelt áldozat:-)"
Még ha így lenne...
Tágabb ismeretségi körömben három középkorú férj dobta a hasonló korú feleségét az új maca miatt. Kettő ebből azóta házasságot kötött, a harmadik párnál eddig csak eljegyzés volt.
Plusz szerető lehet akár férfi is, akit vagy felvállal a nő vagy nem.
50- es hozzászólásán csak én is jót tudok mosolyogni.
Egyébként arra meg külön reagálok, h ki mit tapasztalt.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ugye már a tinikapcsolatok is elég lazák, persze itt rá lehet fogni a fiatalságra, de igazából ez van jelen később a főiskolán is.
Otthon hétvégén is van partner, meg hétközben a másik városban.
Hány olyan van, h a 3 évet végigviszi egy otthoni meg számtalan sulis partnerrel és az otthoni soha nem tud meg semmt.
Aztán ott a munkahely.
A céges bulik, a továbbképzés meg a többi.
Most levelezőin csinálok másik sulit, a szálláson is ami megy, hát no comment.
Arról meg már nem is beszélek mikor a Balatonon nyári munkán lent dolgoztam.
Maradjunk annyiban, h láttam eleget:)
Szerintem némileg több a férfi csaló mint a nő, de koránt sem 70-30 arányban... inkább 60-40 a férfiak javára.
Én nem csaltam meg a férjem, bár nem annyira rég vagyunk együtt (4 éve). És honnan tudom hogy ő sosem csalt meg?
1részt mindig pontosan ér haza, másrészt csak férfiak között dolgozik, és folyamatosan figyelik is hogy rendesen dolgozzanak. Csak wcre járnak, és ha 5 percen túlmegy, már hívják hogy mit csinál, miért nem dolgozik...illetve enni csak az utcán ülhet le. Tehát ott is kizárt hogy megdugjon valakit a motorháztetőn....:) szóval gyakorlatilag ideje nincsen rá hogy megcsaljon... hacsak nem a hazafelé vezető vonatúton szed fel valakit akit bevisz fél órára a vécére...
Amúgy meg ismerem, és ha belenéznék a szemébe, ott meglátnám, és már tudnám hogy megtette...azt is tudja hogy ha ilyen lenne, mehetne csomagolni, aztán vissza az anyjához, mert kidobnám a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!