Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatotok szerint milyen gyakori a megcsalás házasságban/hosszú kapcsolatban?
Na itt a lényeg, h mindenki csak saját nevében beszélhet, az h nem derült ki a másoké az nem jelenti azt, h nem is volt.
Kerültem már olyan kényelmetlen helyzetben, h a feleségnek, akivel jóban voltam megjelent a férje és előttem ecsetelte másoknak, h az ő felesége biztos nem olyan, mert bla bla bla.
Közbe meg ha tudná, h csak amiről én tudok az min 5 fő rajtam kívül.
Vagy nekünk is munkahelyen nem egy pár van, aztán a tipikus felállás, h már mindenki tudja, csak a felszarvazott nem.
Szal van itt bőven trükk csak nincs kiteregetve, főleg a nők vigyáznak erre.
Úgy h ezek alapján 70% az én tippem.
Nemek közötti arányt pedig 50-50-re lőném be.
Erre nem lehet egyértelmű statisztikát felállítani.
Aki azt mondja, hogy tegyük fel 10 éve vannak együtt és még soha nem csalták meg egymást... hát az rendben van, hogy én tudom , hogy nem csaltam meg a párom, de honnan tudjam, hogy ő sem? Ezt sosem lehet tudni 100%-ig, csak azért mert nem derült ki pl.
Az is félrevezető statisztikai szempontból, hogy ki mit lát a környezetében. Istenem hány magát kívül boldognak mutató pár, házaspár van, közben meg kb. mindenki tudja ki kivel csalja a másikat....
Szóval összességében ezt lehetetlenség megmondani, hogy 10-ből hány kapcsolatban fordult elő megcsalás és milyen formában és szerintem nem is kell ezzel foglalkozni.
Mindenki a saját kapcsolatával törődjön, arra fordítsa az energiáit és ne a statisztikákból akarjon következtetni.
"Velem nem rég történt, hogy az egyik férjezett kolléganőm tett egyértelmű ajánlatot. Mondtan neki, tudod, hogy nős vagyok! A válasz: na és?"
Ez annyira szánalmas, amikor egy nő felajánlja magát. És amikor borítékolt visszautasítást kap, "na és?" a válasz.
Jujj de ciki. Mondom nőként.
Sajnos nagyon gyakori.
10-ből 8 hosszú párkapcsolatban/házasságban történik legalább 1x-i, egyik fél által elkövetett hűtlenség.
Ha nemek közti arányt is kéne mondanom, akkor a 8 hűtlenből 5 a férfi és 3 a nő.
31 eves no vagyok 2 komoly (6 es a jelenlegi 5 eve tart) az elso paromat megcsaltam 2 ferfivel is volt honapokig tarto viszonyom.
A jelenlegi paromhoz huseges vagyok. Voltak rovidebb kapcsolataim es 5-6 es abbol 2 biztosan megcsalt.
Az attól függ, kinek mi számít megcsalásnak??
Millió olyan nővel beszélgettem, akik azt lesik szex közben, hogy mászik a pók a falon, vagy épp a szomszéd férjéről álmodoznak. Fizikálisan tényleg csak a férjének hagyja hogy reszelje, de lelkileg már rég nem ott van. A megcsalás fejben dől el, nagyon téved, aki azt hiszi hogy kefélni kell ahhoz hogy megcsalja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!