Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor békülne, vagy hogy van ez? Hosszú!
Igen, ez valami hasonló.
1. Tudom, hogy nem szerelmes, ezt meg is mondta.
hát így olvasva az jön le amit többen is írtak,te vagy a biztos pont de neki a másik nő az érdekesebb.Ezt addig tudja csinálni amíg te hagyod,mert neki ez nagyon kényelmes.És nekem van egy olyan érzésem hogy a nőt még annyira nem ismeri tehát ha véletlen valami történne köztük ami neki nem tetszik akkor menne vissza hozzád.Ebbe a dologba az is benne van ha jobban megismeri kezd hozzá is úgymond kötődni és akkor majd a mérleg elborul valamelyik irányba!
Én ezt nem várnám meg!!Egy férfi mindig tudja mit akar az már más kérdés hogy húzza az időt.És nem azért,hogy nektek jó legyen meg nem akar megbántani.. meg bűntudat,hanem hogy neki minél jobb legyen.
Tehát mérlegelj így megéri-e megalázni magad??
Hat a parod talalt egy jo plai madarat. Ahogy az elottem levok is leirtak, nyitva tartja a lehetosegeket. Te vagy a biztos pont, es igy mar h bevallottad tudja is h visszavarod, es megbocsajtasz neki. A not meg nem ismeri, izgalmas, kizokkentette a szurke hetkoznapokbol, de keplekeny. Ha a no nem valna be akkor meg mindig ott vagy te. H kitalalja az evfordulotokig, egy haladek kerese a reszerol, gondolvan addig hatha kiderul az uj nonek a hibai, es latja h tud e vele egyutt elni vagy nem, vagy kiderul h az uj nocinek kell e vagy nem.
Hat en nem tennem neki meg ezt a szivesseget.
Ha valoban vissza akarod kapni, adj neki ultimatumot es dontson, de ne jatsozn veled csiki csuki jatekot. Evfordulotokig adj haladekot, de addig ne jarjon hozzad es ne keressen. Dontse el mit akar, viszont tisztaznam vele, h ez volt az elso es az utolso eset. Meg egyszer megcsal repul. Csak h tudja merre hany meter.
Engem is csaltak meg, igaz szerenscere nem volt gyerek, nagyon fajt de en nem engedtem a pasast vissza, kidobtam.
ott szokott lenni,egy nőnél???
én,hogyha csak csókolózna is vele,akkor elmennék tőle,mert ha igazán szeret,akkor nem csókolózik,mert te vagy a számára a tökéletes nő...én a helyedben nem aláznám így meg magam!!(hidd el,tapasztalat!)a férfiaknak kell,hogy a nők után menjenek.te veszel neki ajándékot???jesszus...azonnal zárd be a kaput,és ne nyiss neki többet,csak,ha a gyereket akarja látogatni!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!