Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondta, hogy szerelmes belem, nem tudom most mit tegyek?
Hat en elmondanam!
Amikor a mi hazassagunk godorbe kerult, derultek ki egyes dolgok. Pl: hogy egy haverom hivott engem(pont kulfoldon dogoztam), aztan amikor megtudta, hogy kint vagyok, mar hivta is a felesegem es ajanlatot tett neki.
Miutan ezt a felesegem elmondta 2-szer akkora baleknak ereztem magam, hogy meg en hivtam meg az elmult evekben piazgatni ezt a szent embert.
Mit gondolsz, miert beszelt az erzeseirol? Vajon mi is volt vele a celja?
40F
Szeritnem joga lenne a férjednek tudni róla. Nem véletlenül beszélt a "barát" az érzésiről. Szerinted milyen barát az aki rámozdul a haverja feeségére?
Én elmondanám a férjemnek. Jobb őszintének lenni érzelmi kérdésekben. Meg azért bennem ott van, hogy komplett hülyének nézi a férjed. Haverok, közös programok gondolom meghívjátok magatokhoz ő meg közbe rád csorgatja a nyálát, nem tudom nekem ez gyomorforgatóan hangzik.
A 14#-es válaszolóval totál egyetértek!
Ugyanis tényleg Nem barát az ilyen. Velem is hasonló dolog történt nemrég. A párom "legjobb" haverja nagyon "rendes" ember és mindenben segítségünkre volt, míg a páromat kórházban ápolták egy baleset után. Ekkor a haver annyira akart segíteni nekem, hogy közben elfelejtette, hogy van felesége és az nem én vagyok! :) Megölelt persze úgy, hogy az haveri ölelésnek tűnjön, ezzel még nem foglalkoztam, aztán felbátorodott és megfogta a kezem.
Akkor közöltem vele, hogy egy gerinctelen patkány, mert engem valami másnak néz mint ami vagyok a páromat meg teljesen hülyének nézi! Elhajtottam a retekbe tekintet nélkül arra, hogy miben segít és mennyire jó barátja a páromnak!!!
És el is mondtam a páromnak a történetet, ő úgy reagálta le, hogy jobbat nem is tehettél volna, így legalább látom, hogy milyen ember, még a magyarázata sem érdekel, hogy miért tette. És köszönöm neked, hogy ilyen barátnőm van!
Kérdező!
Nem szép dolog sumákolni a férjeddel szemben!!
AZ ILYEN EMBER NEM BARÁT! ÉRTEEED??!!!
Én viszont nem mondanám el. A kérdező barátja nem ellopta az asszonykát, egyszerűen csak elmondta, amit érez.
Majd elmúlik ez az érzés akkor, ha lesz valami másik barátnő, ezért miért kéne szétdúlni egy barátságot?
A haver nem teperte maga alá az asszonykát, nem nyúlt a bugyijába. Túlzásba esik az, aki ezt árulásnak veszi.
Érdekes, ezek az itt kommentelő "hölgyek" viszont válóoknak tekintenék, ha hasonló estben a férj hallgatna!
De én buta vagyok, nem értek a nénik nyelvén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!