Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, egy kislányunk van, hogyan tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy kislányunk, akit imádunk! Szeretjük egymást nagyon, de az ulolsó egy évben elhidegültünk egymástól.

Az utóbbi 2 évet fözéssel,mosással,takaritással és a kicsivel töltöttem.

Szükségem van gyengédségre, bókokra.

Megcsaltam egy férfival. Nem is értem magam, mert szeretem a férjemet. De jól esik. Alig várom, hogy újra és újra találkozzak ezzel a férfival.

Sosem csaltam meg a férjemet eddig.

Szerintetek valami lelki oka lehet a viselkedésemnek?

2014. jún. 2. 18:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%

Úgy beszél a legtöbb kommentelő, mintha tökéletesek lennének...megnéznék azért egy pár embert egy ilyen helyzetben.

Szerintem csak egyszerűen kiszerettetek egymásból és ez az oka. Meg persze a rossz kommunikáció, hogy nem beszéltél a férjednek a problémáról.

2014. jún. 2. 22:00
 32/39 anonim ***** válasza:
84%

A férjeddel való problémádat megoldotta a megcsalás?

Nem.

Megéri ez az egész?

Nem.

Mi lett volna a megoldás még a megcsalás előtt?

K.O.M.M.U.N.I.K.Á.C.I.Ó

2014. jún. 2. 23:33
 33/39 anonim ***** válasza:
87%

Ezt eddig el sem olvastam:

"Megmondom őszintén, hogy egy b*****s k******k tartottam magam eddig! De négy-öt komment és főleg a privátok alapján, amiben arra biztatnak a "hölgyek", hogy titkoljak el mindent a férjem elől és csak folytassam így tovább, megnyugtatnak, hogy NEM VAGYOK EGYEDÜL!"

Tehát Te most ide csak azért jöttél és csak azért írtál ki kérdést, hogy az a négy-öt hozzászólás/üzenet megerősítsen Téged, hogy Te mindent jól csinálsz + még ezután is titkolj mindent. Ezek szerint azt a 27-28 hozzászólást nem veszed figyelembe, ami arról szól, hogy kommunikálni kellett volna. Bár itt is könnyebb észrevenni a támogató hozzászólásokat, akkor pedig könnyebb volt széttenni valaki másnak a lábad, mint megbeszélni a férjeddel.

Ne haragudj, de tudsz még reggelente tükörbe nézni? Minden épeszű ember arra vágyik, hogy mély érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot létesítsen valakivel, aki később majd a férje/felesége lehet, akivel gyermeket vállalhat, akivel tervezheti a közös jövőt. Neked a leírás alapján mindened megvolt/megvan, mindössze ANNYIT kellett volna Tenned, hogy kinyitod a szádat és megbeszéled a férjeddel, ha nem tetszik valami, nincs intimitás a kapcsolatban, mi vezetett idáig, hogyan változtathattok rajta, stb. Kevés dolog rombolja jobban az önértékelést, a bizalmat és önbizalmat, mint a hűtlenség.

Menjünk egy kicsit tovább: kiderül, elváltok, jön egy újabb "áldozat", aki elvesz feleségül... ne adj Isten, jön még egy baba, akkor két év múlva ismét megcsalod és elválsz? Meddig szeretnéd ezt csinálni? Aztán egyszer majd ha egyedül maradsz, akkor pedig a csúnya férfiakat szidod, amiért nem tartottak ki Melletted? Végső elkeseredésedben pedig jönnek a plasztikai műtétek, hogy fenntartsd vele a fiatalság látszatát és jöjjön még egy balek aki elvesz?

Mint már az előző hozzászólásomban leírtam: a férfiak racionálisan, a nők pedig emocionálisan gondolkoznak, cselekszenek, élik a mindennapjaikat. Tehát ha nem ülsz le vele megbeszélni (nahát, ismét a kommunikációhoz jutottunk el - milyen érdekes...) akkor nem fogja magától észrevenni, hogy gondok vannak.

Aztán leírod nekünk, hogy eddig sosem csaltad meg a férjed. -> bravó... emeljünk Neked szobrot, mert kibírtad 4 évig? Ezt Te sem gondolod komolyan. Jó lenne amúgy tudni az életkorod, mert a szellemi szinted sajnos be tudtam lőni ebből a néhány mondatból és az általad elmondott tetteidből.

Egy záró gondolat (mert elragadott a hév):

Az érett, felnőtt ember képes eldönteni, kivel akar élni.

Minden jót!

2014. jún. 3. 00:13
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha Te 28/4 ellenében továbbra is titkolni szeretnéd a dolgot, akkor van egy olyan érzésem, hogy csak provokálsz bennünket...

Ráadásul azok az emberek, akik lepontozzák a kommunikáció fontosságára felhívó hozzászólásokat, abban támogatják a kérdezőt, hogy továbbra is titkolja el ezt az egészet. Gratulálok nekik. Köztük az én hozzászólásomat is lepontoztátok, holott itt pont az lenne a lényeg, hogy érvekkel alátámasztva megbeszéljük a problémát.

Azt pedig végképp nem értem, hogy ezeknek az embereknek a fejében mégis mi játszódik le:

4 éve házas + van egy gyermeke -> megcsalta a férjét -> várja a találkozást, ergo az ismételt megcsalást. Egyáltalán nem tiszteled sem a férjed, sem a gyermeked, ráadásul válaszra sem méltatsz bennünket.

Tehát véleményem szerint a probléma az, hogy nem tudsz releváns érveket felsorakoztatni a jelenlegi házasságod (látszatának, mert ez már nem normális) fenntartása mellett, de gerinc nincs benned, hogy ezt a férjednek is elmond.

Erre pedig nincs mentség: ha felelősen, éretten gondolkozva belementél a másik emberrel való szexuális kapcsolatba, akkor felelősen, éretten gondolkozva kellene a tetteid után járó felelősséget is vállalni. Te erre nem vagy képes és hasonló lelkileg nyomorult emberek biztatását várod, ha pedig kapsz/kaptok egy objektív és korrekt véleményt, akkor azt degradáljátok, mert nem vagytok képesek elfogadni a negatív kritikát. Erre csak azt tudom mondani, hogy "aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon ha..."

Tehát a lényeg: mindig van egy könnyebb út. Ezt Te is tudhatod, mert ebben az esetben azt választottad. Viszont a tapasztalataim alapján a reflexióm erre a következő: ne azt válaszd!!! Induljunk ki abból, hogy a férjeddel való kommunikáció helyett ide írtad a kérdést, tehát itt is a könnyebb utat választottad. Ráadásul megcsaltad.

Még tovább megyek, mint az előző hozzászólásomban:

"Kiderül, elváltok, jön egy újabb "áldozat", aki elvesz feleségül... ne adj Isten, jön még egy baba, akkor két év múlva ismét megcsalod és elválsz? Meddig szeretnéd ezt csinálni? Aztán egyszer majd ha egyedül maradsz, akkor pedig a csúnya férfiakat szidod, amiért nem tartottak ki Melletted? Végső elkeseredésedben pedig jönnek a plasztikai műtétek, hogy fenntartsd vele a fiatalság látszatát és jöjjön még egy balek aki elvesz?"

Vagy jön a másik alternatíva: nem lesz pénzed, itt eddigi életviteledből adódóan ismét a könnyebb utat választod és pénzért fogsz szexelni?

Na de térjünk vissza a tárgyhoz:

Direkt átolvastam még egyszer a hozzászólásokat: nem illette a "tevékenységedet" egyetlen hozzászóló sem obszcén szavakkal, kulturált véleményeket kaptál, ami rólad ezek szerint lepereg. Akkor hogy várod azt, hogy megoldást találjunk a Te lelki problémádra? Mert így egy hazug házasságban élsz egy hazug életvitellel (azért írtam, mert a vélemények szubjektív figyelembe vétele ugyanolyan hazugság). A legnagyobb problémád, hogy a hazugságod hazugságokat szül. Állj a sarkadra és vállald a tetteidért a felelősséget.

Levetted az egyetlen hozzászólásod, ezzel is a gerincességed bizonyítottad.

2014. jún. 3. 09:10
 35/39 anonim ***** válasza:
Maradj csendben
2014. júl. 2. 07:41
 36/39 anonim ***** válasza:
39%

valszeg testi oka van és a test jóval erősebb mint a lélek.

Úgyhogy aki azt mondja, hogy milyen szemét vagy annak biztos jóval alacsonyabb a hormonszintje vagy csak egyszerűen még nem volt ilyen szextelen állapotban. Ezt nem lehet tudni, de az vesse az első követ...

2014. júl. 2. 08:09
 37/39 anonim ***** válasza:
Ide mindenki azért jön hogy megerősítsék ha már döntött valamit
2014. júl. 6. 23:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Próbáld helyre hozni akapcsoaltodat a férjeddel, ne találkozz többett a szeret5ddel, bármilyen nehéz is lesz. Semmi esetre ne mond el a férjednek. Amit a szem nem lát, /ill. a fül nem hall/a szívnek nem fáj. Voltam hasonló helyzetben. Mikor megszakítottam minden kapcsoaltot a szeretőmmel, nagyon fájt, az első napok voltak szörnyűek,aztán egyre jobb lett. A férjem a mai napig nem tudja, miért jött rendbe a házasságunk, de rendbe jött. Újra megláttam benne azt,akibe beleszerettem. Többett beszélgetem vel, jobban oda bújtam hozzá, amire 5 több szeretettel válaszolt. A szeretőm kellett ahhoz, hogy újra rendbe legyen a házasságunk. De soha nem mondtam el a férjemnek hogy megcsaltam. Te se tedd!!!!
2014. júl. 14. 11:33
 39/39 anonim ***** válasza:
Bírom, amikor egy dagadt beköhögi, hogy milyen szemét a kérdező, bezzeg az ő férje mintaférj! Tudod nem lehet mindenki elég igénytelen dög, hogy rendes párt kapjon!
2015. nov. 8. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!