Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, egy kislányunk van, hogyan tovább, mit tegyek?
4 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy kislányunk, akit imádunk! Szeretjük egymást nagyon, de az ulolsó egy évben elhidegültünk egymástól.
Az utóbbi 2 évet fözéssel,mosással,takaritással és a kicsivel töltöttem.
Szükségem van gyengédségre, bókokra.
Megcsaltam egy férfival. Nem is értem magam, mert szeretem a férjemet. De jól esik. Alig várom, hogy újra és újra találkozzak ezzel a férfival.
Sosem csaltam meg a férjemet eddig.
Szerintetek valami lelki oka lehet a viselkedésemnek?
"Elfelejtettél nő lenni, a férjed pedig elfelejtette, hogy nő vagy"
Mennyire igaz.
4 év alatt a férjecske természetesnek vette, hogy ott vagy, gyerekezel, főzöl, mosogatsz. Ettől még lehet jó ember, egy csomó férfi jár így. Nem a megcsalás lett volna a megoldás: meg kellett volna szólalnod.
Én mindkettőtöket sajnállak, szerintem innentől két utad van: nem mondani el a férjednek, megszakítani a szeretővel a kapcsolatot, és küzdeni a házasságért, vagy elmondani a férjednek és válni az új pasiért. De az új pasival is ugyanez a probléma fog előjönni évek múltával, ha nem tanulsz meg idejekorán beszélni a problémáidról.
10: az semmiképpen nem jó megoldás, hogy maradjon minden így. Ebből ki kell törni, mert nem vezet jóra a helyzet.
Én nem tudom elítélni a kérdezőt, látom, hogy kétségbe van esve, és küzd az érzéseivel. Szeretnék segíteni neki.
Ezt mi most honnan tudjuk? Te egyáltalán tudod, hogy miért csaltad meg? Oké, hogy hiányzott a kedvesség. De nem próbálkoztál a férjeddel, kedveskedtél neki? Nem volt rá vevő? Vagy miért nem működött? Miért kellett valaki más?
Egyébként szerintem nem lehet valakit szeretni és valaki másra vágyni közben.
Talán inkább már csak megszokás, ragaszkodás, a biztosság az, ami a férjedhez köt. De ezt neked kell tudni. Mindenesetre így ahogy most van, biztosan nem jó.
Oldd meg a férjeddel a problémákat, vagy váljatok el és akkor próbálkozz mással.
"Ha unatkozol, találj hobbit, kezdjél kötni! "
Azért ha a te szexuális étvágyadat kielégíti a kötögetés, akkor ott valami nagyon el van romolva..... :DDD
Ezért nem érdemes egy férfinak házasodnia. A nő eltervezi milyen jó is lesz otthon gyereket neveli, kilépni a munkaerőpiacról és semmi mással nem törődni csak magával és az otthoni dolgokkal. Aztán pár év múlva ráun az egészre, beállítja magát áldozatnak, megcsalja a férfit és ide jön értelmetlen kérdéseket feltenni, ahol a többi nő még meg is erősíti mennyire megérti őt, hisz "el volt hanyagolva".
"Szerintetek valami lelki oka lehet a viselkedésemnek?"
Alkalmatlan vagy egy házasságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!