Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam a férjemet, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, egy kislányunk van, hogyan tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy kislányunk, akit imádunk! Szeretjük egymást nagyon, de az ulolsó egy évben elhidegültünk egymástól.

Az utóbbi 2 évet fözéssel,mosással,takaritással és a kicsivel töltöttem.

Szükségem van gyengédségre, bókokra.

Megcsaltam egy férfival. Nem is értem magam, mert szeretem a férjemet. De jól esik. Alig várom, hogy újra és újra találkozzak ezzel a férfival.

Sosem csaltam meg a férjemet eddig.

Szerintetek valami lelki oka lehet a viselkedésemnek?

2014. jún. 2. 18:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egyszerűen csak gerinctelen r..banc vagy. Nincs neked lelked. Ha problémád van a férjeddel meg kellett volna beszélni nem megcsalni. Ha nem változtat, szét is lehet menni tiszta lelkiismerettel...és ne gyere a gyerekkel, mert neki sem jó ha a szülei nem boldogok együtt, nem hülye, látni fogja idővel...
2014. jún. 2. 19:55
 22/39 anonim ***** válasza:
28%
20, ja, szegény férfiak, vérzik a szívem értük, ők bizony mindig ártatlanok... Mindig az a gonosz nő...
2014. jún. 2. 19:55
 23/39 anonim ***** válasza:
81%
22, ahogy mondod, jelen esetben a férfi ártatlan.
2014. jún. 2. 20:06
 24/39 anonim ***** válasza:
62%

A kedves kérdezőnek azt kellene tudnia, hogy a férfiak nem gondolatolvasók. Tehát a férfi-nő gondolkozásban jelen lévő racionális-emocionális helyzetről beszélek. Visszatértünk a kommunikációhoz.

22/f

2014. jún. 2. 20:09
 25/39 anonim ***** válasza:
80%
A viselkedésednek egyetlen oka van, az hogy te úgy döntöttél, megcsalod a férjed. Ennyi. Nem kell ezt semmilyen lélekre vagy ilyesmire kenni, vállald érte a felelősséget. Ha nem jó a házasságod, akkor vagy meg kell próbálni megoldani, vagy ha nem megy akkor el kell válni. Ilyen egyszerű.
2014. jún. 2. 20:15
 26/39 anonim ***** válasza:

Sztem ha egy no felre lep es meg lelkiismertfurdalasod sincs mert azt irod hogy alig varod hogy ujra lasd a masik pasit akkor ott vege a hazassagnak.Ne mond hogy szereted mert az nem igaz vagy csak bemagyarazod magadnak.Nekem is van egy baratnom aki most varja a masodik babajat es egyik gyerek se a ferjetol van de o hu de nagyon szerelmes csak elhidegultek 10 ev alatt.Az eskuvoje elott par hettel mar mas pasival kavart....es meg is lett az eredenye.Szegeny ferje azt hiszi hogy van ket lanya:(

Sztem valld be a ferjednek es valjatok el semmi ertelme ezt igy folytatni.

2014. jún. 2. 20:44
 27/39 anonim ***** válasza:
68%
én 7 éve vagyok itthon 3 gyerekkel,mi 10 éve vagyunk mégsem mentem félre. sztem te jódolgodban már nem tudod mit csinálj,viszketett a p..d ennyi.. semmi lelki ok. nyomorult vagy.
2014. jún. 2. 20:49
 28/39 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdező eltűnt, pedig jó lenne megismerni az érzéseit, hogy mi vezetett idáig, hogy mi hiányzott a házasságukból, hogyan próbálták megoldani és miért nem sikerült, egyáltalán próbálkoztak-e.
2014. jún. 2. 20:50
 29/39 anonim ***** válasza:
14%

"Szerintetek valami lelki oka lehet a viselkedésemnek?"

Hogyne volna.

Pl.: neked csak a gyerek kellett, és most az ürügy arra, hogy elválhass. Rendkívül önző vagy.

Tudsz arról, hogy nagyon kicsi gyereket is szoktak az apának ítélni, ha a pszichiáter szakértő azt állapítja meg, hogy a gyerek az apjához kötődik, és az anyja nem megfelelő érzelmi háttér a számára ÉS a bíró elég normális ahhoz, hogy a szakértői véleményt figyelembe is vegye és nem elfogult a női nem (és a "szent anyaság") javára?

Úgyhogy azt ajánlom, szedd össze magad, és rendezd szépen a házasságodat. Nem kell rohanni válni és a gyereket tönkretenni. Ha tényleg szereted a gyerekedet, akkor teszel is érte, mert eddig csak ellene tettél.

És nem minősítelek nyílvánosan, de azért pontosan tudod, hogy minek tartom az olyan nőt, aki így viselkedik.

2014. jún. 2. 21:14
 30/39 anonim ***** válasza:
77%

"Megmondom őszintén, hogy egy b*****s k******k tartottam magam eddig!"

Lehet, hogy nem véletlenül. Nem probléma az, ha ilyen ember vagy, csak a gyerekedet hagyd szépen a férjednél, ha elválsz. Ne tedd őt tönkre, ha szereted.

2014. jún. 2. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!