Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyikőtok alszik az ajtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőtok alszik az ajtó felé eső oldalán az ágynak? Miért?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 22:45
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Én

Nem az ajtóhoz van köze, hanem a falhoz.

A férjem szeret a fal mellett aludni, a bal oldalamon.

Egyrészt mindig llökném az ágyról, ha nem így volna, másrészt alkezes, ígyaz van szabadon, szívesebben ölel azzal..

2014. jún. 2. 07:12
 22/45 anonim ***** válasza:
72%
Én alszom az ajtó felőli oldalon, és a plüssmacim a fal mellett. :-)
2014. jún. 2. 07:51
 23/45 anonim ***** válasza:
Nekünk nem az ajtóhoz van köze, hanem ahhoz, hogy ő (férfi) alszik a bal oldalon, én pedig az ő jobb oldalán. Így szoktuk meg. Mivel az ötödik lakásban lakunk együtt, így az ajtók voltak kénytelenek alkalmazkodni hozzánk. :) Egyébként most éppen én alszom az ajtóhoz közelebb, hamarosan kisbabánk születik, most jobb is lesz ez így.
2014. jún. 2. 07:54
 24/45 anonim ***** válasza:
68%

"Nekem a védelmezest jelképezne, ha ő aludna kívül."

Nem értelek téged: a saját lakásotokban, a saját hálószobátokban MITÖL kellene megvédelmeznie?

Meg eleve MILYEN védelmet jelent, ha a férjed fekszik az ajtóhoz közelebb?

2014. jún. 2. 07:55
 25/45 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 személyes franciaágy van. A háttámlája és a szemből jobb oldala ér a falhoz. (szóval sarokban van)

Én alszom belül, mert ugyan többet pisilek, de le tudok jönni az ágyról, mivel a vége nincs falhoz téve. A pasim szeret kívül aludni, mert ott van az íróasztal, és így bármikor bármit elér, nekem meg nem olyan fontosak a kütyüjeim (ebook, teló, laptop).

2014. jún. 2. 08:06
 26/45 anonim ***** válasza:

a védelmezés, az lelki érzés, nekem is megvan én belül alszom falnál

érdekes eddig minden exem mellett is így volt

én arra vezettem vissza, hogy általában én majdhogynem fel vagyok "kenődve" a falra jobbról balról támasztva vagyok, gondoltam a férfiak azért szeretnek kívül aludni, mert nagyobb a helyigényük.

2014. jún. 2. 08:07
 27/45 anonim ***** válasza:

A mostani elrendezés szerint nem igazán van ajtó felé eső oldala az ágynak. Úgy értem, az a fal, amihez az ágy oldala van tolva, az az ajtós fal, de ilyen formában a lábunk van az ajtó felé. Amúgy én alszom belül, szóval ha így vesszük, én vagyok közelebb az ajtóhoz is.

27/L

2014. jún. 2. 08:31
 28/45 anonim ***** válasza:
Csak az ágy háttámlája van a falnál,az ágy mindkét oldalán van éjjeliszekrény.Én az ablak mellett,párom az ajtó melletti részen alszik,de csak mert igy hozzám van közelebb a radiátor,én szeretem a meleget,párom nem.(plussz én közbe tudok menni az ágy mellett,ő tutira belerúg a sarkába sötétben)
2014. jún. 2. 08:33
 29/45 anonim ***** válasza:
Ja, a miért: nincs különösebb oka, egyszerűen jobban szeretek a fal mellett aludni, az ágy másik végén mindig úgy érzem, hogy nagyon kint vagyok a szélén (még ha nem is). A párom viszont azon az oldalon szeret jobban aludni, úgyhogy ezt egyszerű volt eldönteni :) Ja, meg szerintem az én oldalamon kényelmesebb az ágy, szerinte meg az ő oldalán, úgyhogy mindenki jól járt :D
2014. jún. 2. 08:34
 30/45 anonim ***** válasza:

Nálunk valahogy úgy alakult, hogy mindig a lábunk nézett az ajtó felé, tehát ilyen nincs, hogy ki alszik az ajtó felé eső oldalon :)

Viszont, ha szemből nézzük, akkor én alszom a jobb oldalon, ő pedig a bal oldalon. Így szoktuk meg.

Ha esetleg falnál van az ágy, akkor én alszom a falnál, mert én nem mászkálok éjszaka. Ha mégis, akkor könnyebben átmászom rajta, mint ő rajtam :)

2014. jún. 2. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!