Ti ha esetleg másnál laknátok (átmenetileg) és vendég jönne ahhoz akinél laktok, örülnétek ha miközben Ti fekszetek az ajtó előtt állna a vendég és mondjuk látná ezt, ez Nektek nem lenne kellemetlen?
Nekem csak annyiból lenne kellemetlen, hogy nem tartozik idegenekre, hogy nézek ki reggel pizsiben. Az már az én intimszférám.
Vendégtől is illetlen volt bebámulni! Az meg, hogy reggel még ágyban vagy, nem ciki. Szombat van!
Nem Te voltál illetlen, rosszul nevelt, hanem a vendég.
10:36-os: te meg gondolkodás nélkül a pasinak adsz igazat.
Számodra nem nagy probléma, a kérdezőnek igen. Ezt el kell fogadnod. Nem mind vagyunk egyformák.
Másrészt, ha engem kérne meg a párom, hogy csukjak be egy ajtót, ami valljuk be, nem megerőltető, megtenném indoklás nélkül is. Csak mert megkért rá.
Na úgy tűnik nem sikerül felfognotok, hogy
1. nem örülnék hasonló helyzetben
2.nem csapnék veszekedést belőle
3.mert jelentéktelen KÉNYELMETLENSÉG
4. éppen ezért ha valaki ilyenek miatt veszekszik, az férfiban idegbeteg,nőben meg egy házisárkány
5,mert nem képes lenyelni az élet apró feszültéseit
6.és inkább mindent túlbonyolít, túldramatizál
Hát, én nő vagyok, de ilyen baromságból képtelen lennék hisztit csapni.
Nem érdekel ki látja, hogy alszom, főleg, ha nem az én házam és nyilván nem én döntöm el ki jön és ki nem, főleg délelőtt, nem reggel.
Elképesztő, hogy egyesek ilyen baromság miatt veszekszenek.
Na, úgy tűnik nem sikerül felfognod, hogy:
1. A kérdező megkérte a párját, hogy csukja be az ajtót,
2. veszekedés abból lett, hogy a férfi elkezdett értetlenkedni,
3. mert a kérdezőnek ez jelentős kényelmetlenség
4. éppen ezért ha valaki ilyenek miatt egy ajtót sem képes becsukni, az férfiban-nőben egyaránt idióta,
5. mert egy kilincset nem tud lenyomni, ha a párja megkéri rá
6. inkább leáll értetlenkedni, mikor szó és indoklás nélkül megtehetné.
Nekem ne mondd, hogy teljesen abnormális lett volna a következő szituáció:
- Légyszi, csukd be az ajtót!
- Oké!
- Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!