Ti ha esetleg másnál laknátok (átmenetileg) és vendég jönne ahhoz akinél laktok, örülnétek ha miközben Ti fekszetek az ajtó előtt állna a vendég és mondjuk látná ezt, ez Nektek nem lenne kellemetlen?
74%-os, fogd már fel, hogy SENKI NEM ERRŐL BESZÉL!!!!
A balhéról beszél. Nyilván senki nem örül annak, ha olyan dolog történik, ami őt esetleg zavarja, de ettől még ilyen kis dolog miatt SENKI NEM CSAP EKKORA BALHÉT!
"Őt zavarja, ha így látják. Innentől azzal vitatkozni, hogy hülye, akit ez zavar, már ostobaság. "
Igen te aztán figyelembe veszed az emberi tényezőt, pontosabban CSAK a kérdezőt és a TÖBBi személy és magát a HELYZETET úgy nagyívben le....
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egyáltalán NEM LOGIKUS az okfejtésed,mert ha valakit zavar valami és ha nem lehetne magára a zavarás tényére azt a jelzőt rátenni, hogy túlkomplikálod (ezáltal baromságnak nyilvánítani az egészet),akkor ebből az következik, hogy soha senki nem kritizálhatja azt,akinek valami baja van.
És ami a legfontosabb hogy megint csak kikerülöd az ÉRDEMI VITÁT, vagyis hogy ÉRDEMBEN REAGÁLJ a KONKRÉT MEGÁLLAPÍTÁSAIMRA.
Már bocs, de a nem cselekvés mióta vitakezdet???
Ekkora baromságot.
Én sem teszek meg mindig mindent és érdekes, senki nem balhézik velem.
Ha valamit akar, akkor felkel és becsukja az ajtót, aztán visszafekszik.
Én viszont itt befejeztem, ennyire lassú felfogással egyszerűen képtelenség "lépést tartani".
"De a balhét a férfi kezdte azzal, hogy nem tett meg a párjának egy pofonegyszerű dolgot! Ha becsukja az ajtót, most nem lenne itt ez a kérdés!"
Én speciel SEHOL SEM ÍRTAM hogy a férfi viselkedése tökéletes volt, DE a NŐ viselkedése sem éppen normális. Mellesleg ha a kérdező meg nem reagálja túl,akkor sem lenne itt ez a kérdés. Hogy az ok-okozati viszonyok felerősíthetnek egy adott eseméány bekövetkezését,arról még nyilván nem hallottál.....
Lehet kritizálni a kérdezőt, de itt most nem erről volt szó. Az, hogy ő nem szereti, hogy idegenek nézegetik, nem hiszem, hogy akkora probléma, hogy ki kéne nevelni belőle.
Ez a kérdés nem került volna kiírásra, ha a) a kérdezőt nem zavarja, hogy nézik vagy b) a párja becsukja az ajtót.
A kérdezőt viszont ez zavarja. Ez a személyiségének a része, nem lehet egy rászólással megváltoztatni. Nem fogja hirtelen nem zavarni, csak mert te úgy gondolod, ez hülyeség.
Ebben a helyzetben könnyebb lett volna lenyomni egy kilincset, mint terápiás ülést rendezni, hogy na és mucika, téged miért zavar, ha néznek?
"Ha valamit akar, akkor felkel és becsukja az ajtót, aztán visszafekszik."
Igen, de ha megkéred a párod, hogy csukja be az ajtót, megteszi, ha azt mondod, téged zavar, hogy nyitva? Te megteszed a párodnak, ha ő azt mondja, őt zavarja, ha nyitva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!