Ti ha esetleg másnál laknátok (átmenetileg) és vendég jönne ahhoz akinél laktok, örülnétek ha miközben Ti fekszetek az ajtó előtt állna a vendég és mondjuk látná ezt, ez Nektek nem lenne kellemetlen?
OFF:
Azért az se semmi, hogy egy ilyen piti kérdés miatt vadidegen emberek így egymásnak esnek! :D
Most jól pontozzatok le! :D
A párod reagálta túl. Alapvető udvariasság és intelligencia kérdése: valaki fáradt, pihen, fel sincs öltözve, jön a vendég (nem hozzá, hanem más családtagokhoz) én kérés nélkül becsukom rá az ajtót mert egyrészt a vendégnek semmi köze ahhoz, hogy pihen a másik, másrészt a csukott ajtó mellett nem annyira hallatszik be a beszélgetés, így nem zavarja annyira azt, aki alszik.
Nálunk ez nem vita tárgya, hanem természetes. Érdekes, hogy valahol nem az.
53%-os!
A nő ne fújja fel a dolgot? Azt vajon észrevetted, h te pont ezt tetted? Egy piti kérdésből nem tudom hány válasz óta vitázol egy másik hozzászólóval. Szóval te sem vagy különb ilyen téren!
Egyetértek a kérdezővel, nekem is kellemetlen lett volna.
53%-os, sok kérdésnél látlak, nem szereted a nőket.
Egyébként most már nem tudok olyat mondani, ami neked megfelel. Én úgy érzem, érdemben reagáltam, te hagyod szó nélkül, amit mondok. Ha bemásolod, mit cáfoljak, mire reagáljak, megteszem, de már nem tudom követni, mi böki a csőröd.
"A párod reagálta túl. Alapvető udvariasság és intelligencia kérdése: valaki fáradt, pihen, fel sincs öltözve, jön a vendég (nem hozzá, hanem más családtagokhoz) én kérés nélkül becsukom rá az ajtót mert egyrészt a vendégnek semmi köze ahhoz, hogy pihen a másik, másrészt a csukott ajtó mellett nem annyira hallatszik be a beszélgetés, így nem zavarja annyira azt, aki alszik.
Nálunk ez nem vita tárgya, hanem természetes. Érdekes, hogy valahol nem az."
Ez így van! Azért csodálkozom, hogy néhány embernek ez olyan meghökkentő kérés.
Azért a pasi sem lehet semmi. Elképzelem, hogy áll csodálkozva, hogy "de miért zárjam be az ajtót?"
Nem értelek kérdező!
Van két lábad, két kezed, két szemed...
Láttad hogy nyitva van az ajtó, délelőtt tíz óra, te pizsiben már fent vagy csak ÉPPEN pihensz, ügye? Tudod jól hogy rokonnál vagytok bárki bármikor jöhet-mehet...
Akkor miért nem keltél ki az ágyból és csuktad TE be az ajtót? Hm?
Annyira "bírom" azt a tipikus emberi magatartást, hogy megkérsz mást, hogy tegyen a kedvedre (=csicskáztasd), de lemerném fogadni az ajtó kilincse tőled 6 méteren belül volt... Tipikus az is mikor a pasi meg a csaj is hazaesnek a melóból (8 órás munka) pasi beájul az ágyba, aztán szól a csajának hogy vigyen már be neki inni, meg főzzön meg mert kajás, de addig ő egy kicsit "lepihen".
Miért van az hogy egy párkapcsolatban az emberek többsége természetesnek veszi, hogy rögtön lett 4 keze, meg 4 lába? Meg csicskáztathatja a másikat...
Tegyél magadért, ne másoktól várd el hogy kiszolgáljanak!
ma 16:13
Ez irtó nagy csicskáztatás, mondhatom. :D Most csak viccelsz, ugye?:D ilyen alapon ne kérjünk senkitől semmi szívességet, mert az csicskáztatás.
16:16 37-es!
Hát ha az egész napja ebből áll, hogy "megkéri" a párját, hogy csinálja ezt meg csinálja azt, akkor szerinted az nem csicskáztatás?
Nekem a hátamon feláll a szőr, attól, hogy a felnőtt emberek apró "kis szívességet" kérnek a párjuktól, amit ők is megtehetnének, csak lusták és vagy szeretik ha ki vannak szolgálva (ki van nyalva a se_ggük). Múltkor éppen barátokkal együtt ettünk, volt egy pár, már a pasi és a csaj is elkezdett enni, erre a pasi odaszól a csajának, hogy hozd már ide a ketchupot a pultról... Hozzáteszem mind a pasihoz mind a csajhoz ugyanolyan közel volt, akkor miért nem a pasi állt fel és miért a csajának szólt, hisz a pasinak kellett nem a csajnak, hm???
Ezzel az "apró szívességgel" meg hagyjatok! nem vagyok az ilyenekre vevő (max ha a párom TÉNYLEG lázas, fáj valamije, beteg akkor vagyok hajlandó neki segíteni, máskülönben meg felnőtt ember lássa el önmagát) . Meg amúgy is lehet a kérdező párjának is elege lett az "apró szívességtételekből", és így tüntet... :D
Harmadrészről, ha rokonékhoz megyek aludni, nálam alapvető, hogy becsukom az ajtót alvás előtt (este), ha meg úgy van hogy párommal vagyok ott, és reggel én már nem tudok aludni, akkor felkelek, kimegyek és becsukom az ajtót...ennyire egyszerű... de ha már konkrétan megkérne rá reggel (mert nem nézné ki belőlem) akkor már csak azért se tenném meg... ha nem fáradt dumálni, akkor ahhoz sem fáradt, hogy kikeljen és becsukja az ajtót!
"erre a pasi odaszól a csajának, hogy hozd már ide a ketchupot a pultról..."
Bakker, nem mondod! Mekkora pofátlanság! Én mondom, az ilyet be kell perelni! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!