Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ha esetleg másnál laknátok...

Ti ha esetleg másnál laknátok (átmenetileg) és vendég jönne ahhoz akinél laktok, örülnétek ha miközben Ti fekszetek az ajtó előtt állna a vendég és mondjuk látná ezt, ez Nektek nem lenne kellemetlen?

Figyelt kérdés
Tegnap ért véget a hét, ezzel a munka is, későn értem haza, sokáig fent voltam nem tudtam aludni. Most átmenetileg rokonnnál élünk akihez vendég jött reggel én viszont még pihentem mert fáradt voltam. Kértem a Párom, hogy zárja már be az ajtót mert pizsamában vagyok és ugye férfi rokon jött látogatóba mire Ő értetlenül nézett hogy mit zavar engem, hogy most látta, hogy fekszem. Mondtam Neki, hogy szerintem ez tök ciki, hogy valaki pihen az ágyában és egy vendég meg ott áll a háló ajtajában és néz, nekem iszonyat kellemetlen volt de úgy összekaptunk a Párommal rajta... Mondjuk egyébként is harapós kedvében van de nem tudtam megértetni Vele, hogy engem mi zavart...
2013. márc. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
55%

"Ezek szerint otthon ciki a pizsi, kórházban nem?????"

Pontosan így van, ahogy írod. Otthon is csak akkor ciki, ha más fel van öltözve. Ha mindenki pizsamában lenne, én jól érezném magam, ha csak én lennék abban, mindenki normális ruhában, akkor kellemetlenül érezném magam.

Kórházban mindenféleképpen pizsamában vagy. Otthon lehetsz pizsamában, pucéran, fehérneműben, utcai ruhában, búvárruhában... és TE döntöd el, ki hogy láthat.

Értelmetlen vitatkozni ezen, ha a kérdezőnek az lenne a baja, hogy téli kabátban látják, azon sem tudsz változtatni. Őt zavarja és kész.

2013. márc. 26. 09:26
 62/63 anonim ***** válasza:
71%

Úristen, nem semmik vagytok! :D

Még hogy a kérdező a hisztis! Már rég kibékültek a férjével, ti meg még itt görcsöltök a témán! :D

A kérdező aludt, nem akarta, hogy zavarják, meg hogy lássák ahogy pizsiben el van terülve az ágyon, ami nem is egy kimondottan vendégfogadó pozíció. Nagy ügy! Én is jobban tudok pihenni csukott ajtónál, ha van valaki egy családtagnál, én sem szeretem, ha nyitva van az ajtó.

A férje meg pont ott állt, így megkérte, hogy csukja be. A férj valamiért feszültebb lehetett, kicsit túlreagálta és elkezdett vitatkozni, szó szót követett és lett belőle egy kisebb veszekedés.

Na és akkor mi van? A legtöbb kapcsolatban előfordul, hogy néha hülyeségen kapnak össze. Ne lássunk már bele minden marhaságot, emberek! :D

2013. márc. 26. 10:26
 63/63 A kérdező kommentje:
Haggyátok, én is hagyom. Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni. Számomra az a fontos, hogy még aznap kibékültünk, semmi más. De köszi Mindenkinek. Aztán ne marakodjatok tovább, ez az egyszemélyes cirkusz meg hagy produkálja magát, még egyetlen normális megnyilvánulása sem volt így nincs értelme vitatkozni vele. Majd megnyugszik! :-)
2013. márc. 26. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!