Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyikőtok alszik az ajtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőtok alszik az ajtó felé eső oldalán az ágynak? Miért?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 22:45
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
92%
Olvasom itt a válaszokat, és egy dolgot végképp nem értek. Ha ketten használtok egy franciaágyat, miért toljátok a falhoz? Nekem úgy természetes, hogy mindkét oldalon legyen hagyva hely a közlekedéshez (ne egymáson kelljen átmászni), meg hát jobb esetben mindkét embernek van éjjeliszekrénye.
2014. jún. 1. 23:43
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs hely máshogy a hálószobában, csak ha a falra van tolva az ágy egyik fele. Ahova még tudnánk tenni, ott az erkélyajtó lenne mellette vagy a radiátor.. tehát sajnos sehogy se lehetett megoldani, pedig csak 1,60-as az ágy.. pedig jó lett volna mindkét oldalra egy-egy éjjeliszekrény is, de már az se fért bele, mert akkor meg az ajtót nem tudnánk kinyitni. (a többi szobánk nem ilyen kicsi... de nem tudjuk máshogy megoldani).
2014. jún. 1. 23:44
 13/45 anonim ***** válasza:

a mi hálószobánk akkora, hogy a franciaágyat 3 oldalról fal veszi körül, mellette még egy kb szintén ugyanekkora franciaágy nagyságú része a szobának, ahol egy íróasztal és a szekrény van. a nappali nagyobb, de a bejárati ajtó a nappaliba nyílik, ha vendégek jönnek, így kényelmesebb. amúgy egy 36nm-es lakásról beszélek.

plusz nekem így jó is, mert mint írtam, szeretek bekuckózni :)

2014. jún. 2. 00:05
 14/45 anonim ***** válasza:
Én jobb lábbal szeretek kelni, ő ballal, így nálunk nem az ajtó határozza meg, hanem az ágy fekvése :D.
2014. jún. 2. 00:15
 15/45 anonim ***** válasza:
Hát, h hol van az ajtó az nekem mindegy, csak fal legyen mellettem. :) Időtlen idők óta így szoktam meg, azért.
2014. jún. 2. 00:25
 16/45 anonim ***** válasza:
Én ablaknál, a párom meg az ajtónál, de nem tudom miért, mert lábnál is van ajtó, és az mindig nyitva van, azon közlekedünk.
2014. jún. 2. 00:25
 17/45 anonim ***** válasza:
Mi még nem lakunk együtt, viszont majdnem mindennap egymásnál alszunk. Nálam én vagyok az ajtóhoz közelebb, nála ő :) ha egyedül vagyunk, akkor is így alszunk, így a másik automatikusan a belső oldalra került. De kíváncsi leszek, mi lesz, ha összeköltözünk. Pisilni én járok többet, ő viszont annyira mocorog éjszaka (a mocorgás enyhe kifejezés), hogy nem biztos, hogy élvezném a lerugdosást :)
2014. jún. 2. 01:07
 18/45 anonim ***** válasza:
Mi cserélgetjük. Ahogy esik, úgy puffan. Paplanunk is közös 220x220as szóval annyiból sem számít ki melyik oldalra fekszik be. Nekünk is körbejárható az ágy.
2014. jún. 2. 01:30
 19/45 anonim ***** válasza:
Én aludtam kívül sokáig, mert én keltem előb, aztán mert a terhesség alatt sokat jártam ki pisilni, utána pedig sokat keltem a kisfiamhoz. Most már a férjem van gyeden vele, és én dolgozom, így ő alszik kívül, mert éjjel ő kel a fiúnkhoz, ha sír, etetni kell stb.
2014. jún. 2. 04:12
 20/45 anonim ***** válasza:
A férjem. Azért, mert nekem jobban tetszik az ablak felé feküdni.. :D Nincs semmi különösebb oka a dolognak...első perctől kezdve így alszunk...nincs jelentőse annak, hol van az ajtó.
2014. jún. 2. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!