Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőtok alszik az ajtó felé eső oldalán az ágynak? Miért?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 22:45
11/45 anonim válasza:
Olvasom itt a válaszokat, és egy dolgot végképp nem értek. Ha ketten használtok egy franciaágyat, miért toljátok a falhoz? Nekem úgy természetes, hogy mindkét oldalon legyen hagyva hely a közlekedéshez (ne egymáson kelljen átmászni), meg hát jobb esetben mindkét embernek van éjjeliszekrénye.
12/45 anonim válasza:
Nálunk nincs hely máshogy a hálószobában, csak ha a falra van tolva az ágy egyik fele. Ahova még tudnánk tenni, ott az erkélyajtó lenne mellette vagy a radiátor.. tehát sajnos sehogy se lehetett megoldani, pedig csak 1,60-as az ágy.. pedig jó lett volna mindkét oldalra egy-egy éjjeliszekrény is, de már az se fért bele, mert akkor meg az ajtót nem tudnánk kinyitni. (a többi szobánk nem ilyen kicsi... de nem tudjuk máshogy megoldani).
13/45 anonim válasza:
a mi hálószobánk akkora, hogy a franciaágyat 3 oldalról fal veszi körül, mellette még egy kb szintén ugyanekkora franciaágy nagyságú része a szobának, ahol egy íróasztal és a szekrény van. a nappali nagyobb, de a bejárati ajtó a nappaliba nyílik, ha vendégek jönnek, így kényelmesebb. amúgy egy 36nm-es lakásról beszélek.
plusz nekem így jó is, mert mint írtam, szeretek bekuckózni :)
14/45 anonim válasza:
Én jobb lábbal szeretek kelni, ő ballal, így nálunk nem az ajtó határozza meg, hanem az ágy fekvése :D.
15/45 anonim válasza:
Hát, h hol van az ajtó az nekem mindegy, csak fal legyen mellettem. :) Időtlen idők óta így szoktam meg, azért.
16/45 anonim válasza:
Én ablaknál, a párom meg az ajtónál, de nem tudom miért, mert lábnál is van ajtó, és az mindig nyitva van, azon közlekedünk.
17/45 anonim válasza:
Mi még nem lakunk együtt, viszont majdnem mindennap egymásnál alszunk. Nálam én vagyok az ajtóhoz közelebb, nála ő :) ha egyedül vagyunk, akkor is így alszunk, így a másik automatikusan a belső oldalra került. De kíváncsi leszek, mi lesz, ha összeköltözünk. Pisilni én járok többet, ő viszont annyira mocorog éjszaka (a mocorgás enyhe kifejezés), hogy nem biztos, hogy élvezném a lerugdosást :)
18/45 anonim válasza:
Mi cserélgetjük. Ahogy esik, úgy puffan. Paplanunk is közös 220x220as szóval annyiból sem számít ki melyik oldalra fekszik be. Nekünk is körbejárható az ágy.
19/45 anonim válasza:
Én aludtam kívül sokáig, mert én keltem előb, aztán mert a terhesség alatt sokat jártam ki pisilni, utána pedig sokat keltem a kisfiamhoz. Most már a férjem van gyeden vele, és én dolgozom, így ő alszik kívül, mert éjjel ő kel a fiúnkhoz, ha sír, etetni kell stb.
20/45 anonim válasza:
A férjem. Azért, mert nekem jobban tetszik az ablak felé feküdni.. :D Nincs semmi különösebb oka a dolognak...első perctől kezdve így alszunk...nincs jelentőse annak, hol van az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!