Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom rosszul, hogy akit szeretünk az hiányzik, ha távol van?
#9-es válasza érdekes. Nálunk is úgy van, hogy mindkettőnknek megvan a saját kis élete és néha találkozunk. Mondjuk mondta, hogy nem szeretné ezt mindig, de majd idővel, most még nem szeretne komolyabbat. Igaz még csak 1 év telt el, de én sokszor aggódok, hogy mi van hogy ha a "majd" csak arra jó,hogy én megnyugodjak és ne húzzak el nagyon messzire tőle. Szakítottam vele emiatt fél éve, de akkor meg nagyon igyekezett, engedtem neki. Kb 2 hónapig minden rendben volt, utána megint minden fontosabb volt nálam és sosem tud rám időt szakítani. Sokszor azt érzem, hogy teljesen felesleges ez az egész.
De, hogy a kérdésre válaszoljak. Nekem nem szokott olyan konkrétan hiányozni, de mégis eléggé szeretem, nagyon ragaszkodok hozzá. Örülök, ha jön, de már nem gyötröm magam, hogy jaj így meg úgy hiányzik.
azért mert nem szeret.. ha szeretne nem ennyit lennétek együtt főleg sok év után.. ne akadj ki,szakíts,ennek mi értelme??
mi 9 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk stb de minden reggel szomorkodunk h nem látjuk egymást egész nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!