Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom e azt a páromtól, hogyha nem talál bejelentett munkát, de olyant igen ahol nem jelentik be és lebukhat akkor elvállalja a munkát ha én 38 hetes várandós vagyok?
# 41/42
Mi a garancia hogy holnap nem esik a fejére egy cserép?
# 40/43
Két minimálbéres nem keres ennyit együtt és valahogy ők is megélnek.Nem éveket kell így élni hanem pár hónapot amíg nem talál normális munkát a férfi.
Akkor kell anyunak is, apunak is, és gyereknek is bérlet...min. 20-30eFt.
Te írsz nagy marhaságokat nem más.
Mégis milyen bérlet kell egy csecsemőnek? 5 éves korig ingyen utazik a gyerek, ha őt évig nem talál munkát akkor vele van a gond nem a régióval. Az anya meg vehet kismama bérletet amivel diákjegy árán utazik.
44: a két minimálbéres dolgozik. És az eset, feltételes módról szólt, h ha anyuci valóban 170eFtot hazabírna maxon vinni. A másik...egy képzés - munkaügyin nem pár hónap -, amivel ér is vmit az ember, hanem egy, vagy két éves.
Ami a bérletet illeti...20-30eFtot írtam...oké, gyerek ügyben tévedtem, és neki 5 éven át nem kell bérlet. És?
Bocs, h tévedni mertem, biztos ezért mindenben mindjárt marhára nagy hülyeségeket írtam. De látom itt csak egyeseknek lehet igazuk, és mindenki más rajtuk kívül hülye!
Egyébként meg félre értés ne essék, nem az átképzés ellen vagyok, csak baromira meg lehet érteni a kérdezőt, és az apucit is, hogy apuci dolgozni akar, nem pedig tanulgatni, mikor jön a gyerek! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!