Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárhatom e azt a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatom e azt a páromtól, hogyha nem talál bejelentett munkát, de olyant igen ahol nem jelentik be és lebukhat akkor elvállalja a munkát ha én 38 hetes várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem talál bejelentett munkát.
2014. máj. 17. 14:53
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ja, és már bocs...átképzés után mi a garancia arra, hogy az új szakmába apuka talál munkahelyet, sőt bejelentett munkahelyet? Semmi!
2014. máj. 17. 20:26
 42/53 anonim ***** válasza:
54%
Oh,köszi a lepontozást.Ez a baj ezzel az országgal,hogy ennyi okos ember lakja.
2014. máj. 17. 20:44
 43/53 anonim ***** válasza:
0%

# 41/42

Mi a garancia hogy holnap nem esik a fejére egy cserép?

2014. máj. 17. 21:05
 44/53 anonim ***** válasza:
0%

# 40/43

Két minimálbéres nem keres ennyit együtt és valahogy ők is megélnek.Nem éveket kell így élni hanem pár hónapot amíg nem talál normális munkát a férfi.

2014. máj. 17. 21:07
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Akkor kell anyunak is, apunak is, és gyereknek is bérlet...min. 20-30eFt.

Te írsz nagy marhaságokat nem más.

Mégis milyen bérlet kell egy csecsemőnek? 5 éves korig ingyen utazik a gyerek, ha őt évig nem talál munkát akkor vele van a gond nem a régióval. Az anya meg vehet kismama bérletet amivel diákjegy árán utazik.

2014. máj. 17. 21:09
 46/53 anonim ***** válasza:

44: a két minimálbéres dolgozik. És az eset, feltételes módról szólt, h ha anyuci valóban 170eFtot hazabírna maxon vinni. A másik...egy képzés - munkaügyin nem pár hónap -, amivel ér is vmit az ember, hanem egy, vagy két éves.

Ami a bérletet illeti...20-30eFtot írtam...oké, gyerek ügyben tévedtem, és neki 5 éven át nem kell bérlet. És?

Bocs, h tévedni mertem, biztos ezért mindenben mindjárt marhára nagy hülyeségeket írtam. De látom itt csak egyeseknek lehet igazuk, és mindenki más rajtuk kívül hülye!

Egyébként meg félre értés ne essék, nem az átképzés ellen vagyok, csak baromira meg lehet érteni a kérdezőt, és az apucit is, hogy apuci dolgozni akar, nem pedig tanulgatni, mikor jön a gyerek! Ennyi!

2014. máj. 17. 22:41
 47/53 anonim ***** válasza:
Te írtad fennhangon, hogy minden más válasz milyen, aztán a tiéd még nagyobb hülyeség volt. De ha te minősítettél volna más választ én sem a tiédet.
2014. máj. 18. 09:04
 48/53 anonim ***** válasza:
Én egy szóval se írtam, egyszer sem, hogy hülyeségeket írsz. Ez egy fórumon, az ellenérveimet írtam le többek közt a te válaszodra, és arra, hogy miért érthetőek a kérdezőék meglátásai is. Aki azt írja félre tájékoztatásból, hogy a tb nem számlázz ki, holott itt a papírom is róla, hogy ez mennyire nem igaz, annak is hagy írjam már meg, hogy mennyire nem állított igazat. De még mindig nem hülyeségeztem le, hisz vele lehet nem tettek még így, viszont attól még mással igen, és a törvény mást is mond ki. Ugyanez igaz a 170eFtos verzióra, ott se írtam, hogy hülyeségeket írt az illető, felvázoltam, hogy miért nem jó az érve, ahogy azt is, hogy az csak feltételezés a részéről is, és ne abból induljon ki, ahogy azt is mennyit is ér az a "kevéske" bevétel! Sőt, egy átképzés se párhónap munkaügyön, sőt, ha megbukna vizsgán az ember vannak olyan kategóriák, hogy ki is kell akkor a teljes képzés árát fizetni, amik 100eFtokon felül mozognak. És nem a kisujjamból szopom ki a dolgokat, viszont, amibe tévedek, azt el is ismerem, ahogy a bérletbe tévedtem, mindent én se tudhatok tökéletesen.
2014. máj. 18. 12:14
 49/53 anonim ***** válasza:
Aki munkanélkülis tanfolyamon megbukik az alapból életképtelen.
2014. máj. 18. 12:49
 50/53 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod...gondolom úgy hiszed, hogy ugyan mit kell ott tanulni, vagy tudni stb. :D Pl. ha nyelvi képzés is társul a szakmai képzéshez, a nyelvi képzést a rigóba kell letenni, az meg köztudottan a legkeményebb nyelvi vizsga központ, de a grat a hszedhez!
2014. máj. 18. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!