Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg élősködő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg élősködő vagyok?

Figyelt kérdés
Egy veszekedés során kaptam ezt a férjemtől. Ő 12 órákat dolgozik, én a GYES-en voltam eddig (kisebbik gyermekem tartós beteg, idén májusban vonták vissza a támogatást). Azóta nem tudtam elhelyezkedni, mert a gyerekek még kicsik ahhoz hogy egyedül induljanak suliba (10 és 7 évesek). Itthon kézműveskedek amiből szokott lenni néha egy kis plusz. Kb. 20-30 ezer ft havonta. Kipróbálok egyre több dolgot, hogy kelendőbbek legyenek az elkészített dolgaim, de egyenlőre ennyi amit tehetek. Több helyre be van adva az önéletrajzom viszont választ sehonnan sem kaptam. Ha sikerül is elhelyezkednem akkor nekem kell megoldanom a gyerekeket is mert a férjem nem segít benne. Nem tudom mit tehetnék még.
2014. máj. 6. 12:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%
Tudod mi a baj a példáiddal? Hogy két ember sem egyforma. Nem mindenki tanulja jól és könnyen a nyelvet. Vért izzadtam, mert kellett a doktorihoz a nyűves nyelvvizsga, 5.alkalommal sikerült. Olyan könnyű így meglátni az embereket. Egy gyereket szándékosan degeneráltnak nevelni meg nem lehetetlen, szóval hagyjuk a 'dumát'.
2014. máj. 6. 14:00
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

azért a google fordítót ne használd, mert elég nagy hülyeségeket ad ki.

rendes angol fordításhoz felsőfok kell, középfokot lefordítja egy diák feleannyiért.

2014. máj. 6. 14:01
 23/30 anonim ***** válasza:
17%

Google fordító csak egy jól használható eszköz.

Elektronikai, gépészeti, informatikai szakszöveget középfokúval jobban fordítok, főleg magyarra, mint egy átlagos tolmács v. nyelvtanár, mert megvan hozzá a műszaki műveltségem, nekik meg jellemzően nincs.

2014. máj. 6. 14:10
 24/30 A kérdező kommentje:
Az én gyermekem asztmás és allergiás nem pedig degenerált!!!!! Mindketten kitűnő tanulók. Én örülnék a legjobban ha nem kellene arra felkelnem éjszaka, hogy ismét befulladt. Télen poratka, nyáron a pollenek kínozzák. Nem hiszem, hogy lenne anya aki ilyen állapotot kívánna a gyermekének.
2014. máj. 6. 14:56
 25/30 anonim ***** válasza:
17%
Fordításon gondolkodtál? Pl. jobline.hu jobmonitor.hu-n most is több oldalnyi ilyen állást látok. Elsőnek 1-2 oldalas munkát szoktak adni, amivel felmérik, hogy alkalmas vagy-e a munkára, ha nem a cégnem marad elég ideje, hogy mással elvégeztesse.
2014. máj. 6. 15:05
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
Másik alternatíva lehetne még, kisiskolások angol korrepetálása.
2014. máj. 6. 15:38
 27/30 anonim ***** válasza:
82%
Az igen!!! Direkt nevelte kezelhetetlennek a gyerekeit, úgy h papírjuk van róla? Megkérdezhetném h te mégis miről beszélsz???
2014. máj. 6. 17:03
 28/30 anonim ***** válasza:
29%
Haver attol hogy te igénytelen vagy, nem kell masokat leszolni! Tipikus vagy:(
2014. máj. 6. 17:30
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Az nem elég,hogy leadom az önéletrajzomat, hátradőlök, aztán várom, hogy a sült galamb a számba repüljön. Járj utána többször telefonon és/vagy személyesen, nyüstölni kell a lehetséges munkahelyeket!

Ne a csodára várj! Ha te nem mész utánuk,ők sz@rnak a fejedre.

2014. máj. 6. 17:37
 30/30 anonim ***** válasza:
75%

Ez hihetetlen... Szerintem a valódi emancipáció azt jelentené, ha a klasszikus női feladatokat (egy meleg otthon teremtése, gyerekek nevelése) egyenértékűnek fogadná el a társadalom a pénzkereséssel, nem pedig azt, hogy a nőnek is lehetősége (újabban kötelessége) férfi módra viselkedni...

Kérdező, nehéz jó tanácsot adni. Esetleg nem gondoltál pl. egy gyógymasszőr tanfolyam vagy hasonló elvégzésére? Talán abból több jönne, mint a kézműves árukból.

2014. máj. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!